2777
2789
عنوان

یادگارت

115 بازدید | 7 پست

تو شب میلاد حضرت محمد

دلممم تنگته محمدم 🫠🥲

امشبممم باز مثل هر شب دلتنگم

غروری برام نمونده باززز برای مامانم گفتم ک چقد دوست دارم :)

با اینکه عهد کردم دیگه راجبت حرف نزنم

ولی نمی تونم

دوری ما زیاددد شد

یادمه پارسال ۸ شهریور بود ک باهم راجب ازدواجمون حرف زدیم و نشد 🥲🥲💔

حضرت محمد دلمووو اروم کنع

نمی تومممم تو این غم و از دست دادن دوم بیارم

خسته شدممم

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

کاش خداهم نگاهی به دل ادمها میانداخت 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

کاش خداهم نگاهی به دل ادمها میانداخت 💔

خدا خیلی مهربون

باورت میشه سه سال انتظار محمدم رو کشیدم

و عاشقش بودم بدون اینکه بدونه ؟

یه شب اومد و گفت ۳ سالههه دوست دارم 🫠

کشید به خواستگاری

من محمدم رو فقط برای یک ساعت کنار خودم داشتم و کنارش نشستم

و بعدش چنان جدامون کرد سرنوشت

که حتی در حد سلامم هم باهاش غریبه ام

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا خیلی مهربون باورت میشه سه سال انتظار محمدم رو کشیدم و عاشقش بودم بدون اینکه بدونه ؟یه شب اومد و ...

اولش چقد ذوق کردم برات

اخرش پرتم کردی به پست اول خودم 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

اولش چقد ذوق کردم برات اخرش پرتم کردی به پست اول خودم 💔

ببخشید عزیز دلممم

برای همینه خوب نمیشم

سرنوشت ذوقی ام کرد

تهش ازم گرفتش هنوز تو شوکم :)

یادمه پارسال تلفنی باهم حرف زدیم

جز اخرین بارها بوود

ببخشید عزیز دلممم برای همینه خوب نمیشم سرنوشت ذوقی ام کرد تهش ازم گرفتش هنوز تو شوکم :)یادمه پارسال ...

خواهش میکنم دورت بگردم

حال منم جور دیگه ای بدهستش

اشکم برات درامد .💔

گاهی ادم دوست داره اینقد گریه کنه قلبش از ایستادن بیوفته .

یه روزایی خوشبختی

روی خوش نشونت میده

یهو به خودت میای میبینی یه خروار خاطره قشنگ فقط تو خیالته و قرار نیست دوباره تکرار شه فقط تداعی میشه و خنجری میشه میرره تو قلبت

کاش سرنوشت دست خودمون رقم زده میشد تا اینقد حسرت به دل زندگی نکنیم 💔

خواهش میکنم دورت بگردمحال منم جور دیگه ای بدهستشاشکم برات درامد .💔گاهی ادم دوست داره اینقد گریه کنه ...

دلت اروم بگیره الهی عزیز دل من

🩶🫠

میبوسمت از راه دور :)

دلت اروم بگیره الهی عزیز دل من 🩶🫠میبوسمت از راه دور :)

فدات به همچنین عزیزدلم 🫂🥹💟