2777
2789
عنوان

یادگارت

96 بازدید | 7 پست

تو شب میلاد حضرت محمد

دلممم تنگته محمدم 🫠🥲

امشبممم باز مثل هر شب دلتنگم

غروری برام نمونده باززز برای مامانم گفتم ک چقد دوست دارم :)

با اینکه عهد کردم دیگه راجبت حرف نزنم

ولی نمی تونم

دوری ما زیاددد شد

یادمه پارسال ۸ شهریور بود ک باهم راجب ازدواجمون حرف زدیم و نشد 🥲🥲💔

حضرت محمد دلمووو اروم کنع

نمی تومممم تو این غم و از دست دادن دوم بیارم

خسته شدممم

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

کاش خداهم نگاهی به دل ادمها میانداخت 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

کاش خداهم نگاهی به دل ادمها میانداخت 💔

خدا خیلی مهربون

باورت میشه سه سال انتظار محمدم رو کشیدم

و عاشقش بودم بدون اینکه بدونه ؟

یه شب اومد و گفت ۳ سالههه دوست دارم 🫠

کشید به خواستگاری

من محمدم رو فقط برای یک ساعت کنار خودم داشتم و کنارش نشستم

و بعدش چنان جدامون کرد سرنوشت

که حتی در حد سلامم هم باهاش غریبه ام

تنها بازمانده عشقی دو طرفه 💔 :) مخاطب تمام تاپیک ها یک نفرهست که بعدا ها خواهد خوند اگه دوست داشتی و خوندی برای اون ادم و من کامنت بذار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا خیلی مهربون باورت میشه سه سال انتظار محمدم رو کشیدم و عاشقش بودم بدون اینکه بدونه ؟یه شب اومد و ...

اولش چقد ذوق کردم برات

اخرش پرتم کردی به پست اول خودم 💔

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

اولش چقد ذوق کردم برات اخرش پرتم کردی به پست اول خودم 💔

ببخشید عزیز دلممم

برای همینه خوب نمیشم

سرنوشت ذوقی ام کرد

تهش ازم گرفتش هنوز تو شوکم :)

یادمه پارسال تلفنی باهم حرف زدیم

جز اخرین بارها بوود

ببخشید عزیز دلممم برای همینه خوب نمیشم سرنوشت ذوقی ام کرد تهش ازم گرفتش هنوز تو شوکم :)یادمه پارسال ...

خواهش میکنم دورت بگردم

حال منم جور دیگه ای بدهستش

اشکم برات درامد .💔

گاهی ادم دوست داره اینقد گریه کنه قلبش از ایستادن بیوفته .

یه روزایی خوشبختی

روی خوش نشونت میده

یهو به خودت میای میبینی یه خروار خاطره قشنگ فقط تو خیالته و قرار نیست دوباره تکرار شه فقط تداعی میشه و خنجری میشه میرره تو قلبت

کاش سرنوشت دست خودمون رقم زده میشد تا اینقد حسرت به دل زندگی نکنیم 💔

خواهش میکنم دورت بگردمحال منم جور دیگه ای بدهستشاشکم برات درامد .💔گاهی ادم دوست داره اینقد گریه کنه ...

دلت اروم بگیره الهی عزیز دل من

🩶🫠

میبوسمت از راه دور :)

دلت اروم بگیره الهی عزیز دل من 🩶🫠میبوسمت از راه دور :)

فدات به همچنین عزیزدلم 🫂🥹💟