2777
2789
عنوان

بچها دارم میمیرم🙂

127 بازدید | 7 پست

هفت سال باهم بودیم

هم من اشتباه زیاد کردم هم اون

بارها همو بخشیدیم

این بار یک ماه کات بودیم بعد یه ماه اشتی کردیم و گفتیم که دیگه تمومه

بچها امروز بازم کار اشتباه کرد بازم دروغ گفت دارم با گریه تایپ میکنم حالم خیلی بده🙂💔😭

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

خب چرا برا آدمی که قابل اصلاح نیست اینقد خودتو زجر میدی؟ یه مدت ازش فاصله بگیر هر چی پیام داد زنگ زد جواب نده. اگ دوست داشته باشه خودشو اصلاح میکنه. اگ نه پس فراموشش کن به قول معروف مرگ یبار شیون یبار...وقتتو برا این آدم بیشتر از این تلف نکن. از این رابطه خارج شو تا آدم درست تری سر راهت قرار بگیره

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا برا آدمی که قابل اصلاح نیست اینقد خودتو زجر میدی؟ یه مدت ازش فاصله بگیر هر چی پیام داد زنگ زد ...

نمیتونم چیکار کنم هی دلم میخواد برم بهش پیام بدم

هفت سال باهم بودیم

این بارم بهم دروغ گفت:)

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

قرار بود اینستا نصب نکنه قرار بود همه چیو به هم بگیم زد ریرش...

خب مشکل اینجاست که میخوای طرف همه جوره باب میل تو رفتار کنه و این به نظرم اشتباهه. تو نمیتونی طرفو مجبور کنی که اینستا نداشته باشه چون دلش میخواد داشته باشه مثل میلیون ها آدمی ک دارن... این که کنترل گر باشی تو زندگی مشترک هم که بری به مشکل برمیخوری. اون یه آدم مستقله با طرز فکر متفاوت. تو نمیتونی اونو باب میل خودت بسازیش چون نمیشه آدما رو تغییر داد.

وقتی میگی اینستا نداشته باش خب میره نصب میکنه بعد ب دروغ میگه فلان برنامه رو ندارم. هم اینستاشو داره هم تو رو... ولی وقتی تا این حد تو زندگی همدیگه دخالت نکنید دعواهاتونم کمتر میشه.

شوهر دوست من با خانواده زنش قهره. دوستمو تهدید کرده ک نباید اونجا پاتو بزاری و اگه بفهمم آتیشت میزنم. ولی دوستم همیشه یواشکیش میره. مثلا میگه با دوستم دورهمی داریم ولی میره خونه باباش. ولی اگ شوهرش تا این حد دخالتگر نبود و اجازه میداد به خونواده ش سر بزنه زنش هیچ وقت مجبور نبود بهش دروغ بگه.

اون ک همیشه پیش تو نیست. هزار تا کار میتونه بکنه تو هم ممکنه روحتم هیچ وقت خبر دار نشه. حتی زن و شوهرهام بعد سی سال زندگی مشترک هنوز از رازهای هم خبر ندارن. پس سعی نکن اونو باب میل خودت تغییر بدیش چون اینجوری خودت بیشتر آسیب میبینی

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲