2777
2789

بله من ۳ سال قبل

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکساله عمل کردم هنوز کمرم ورم داره درد داره چرا خوب نمیشه

ورم؟پوستش ورم داره؟

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نه از داخل همون محل جراحی با استراحت بهتر میشه با ی فشار کوچیک باز بدتر میشه شما کاملا خوب شدید

یا دید رفتی سراغ عمل یا دکترت خوب نبوده یا زخمت دچار چسبندگی و عوارضه. دکتر چی میگه

یا دید رفتی سراغ عمل یا دکترت خوب نبوده یا زخمت دچار چسبندگی و عوارضه. دکتر چی میگه

هیچی باید برم دکتر دیگه آخه از همون اول عمل این درد ورم داشتم الان با کلی استراحت ورم کمتر شده ولی خوب نمیشه آن ار ای جدید هم دادم دیسک مشکلی نداره شما چقدر طول کشید پلاتین گذاشتی من نذاشتم

هیچی باید برم دکتر دیگه آخه از همون اول عمل این درد ورم داشتم الان با کلی استراحت ورم کمتر شده ولی خ ...

منم پلاتین نداشتن. تو mri گفتن خوب عمل شده؟باید دکتر مطمن بری بهت میگن .دکترای حسود نرو که به همکارشون بدبین باشن

آره ولی خیلی نگرانم شما عزیزم چقدر زمان برد خوب شدید

باید از فردای عمل خوب شه. اگر نه دیگه تا یک ماه

همسر من سه ساله عمل کرده. قبل عمل خیلی درد داشتن. اما بعدش بهتر شدن. همون درد جراحی بود. الان خوبن کاملا. ورزش میکنن. رانندگی... همه ی کارهای عادی..

فقط اگر زیاد روی زمین بنشینن یا پشت فرمون باشن کمرشون میگیره

همتای مامانم بودم❤

نه از داخل همون محل جراحی با استراحت بهتر میشه با ی فشار کوچیک باز بدتر میشه شما کاملا خوب شدید

منم عمل کردم چند سال پیش

کلا باید رعایت کنی دیگه سنگین بلند نکنی .فرش نشوزی

بچه بغل نکنی