من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد
گلی وقت واسه کنکور هست هیچی ارزش سلامتیتو نداره من ۲۵ سالمه از بس هنیشه تو استرس بودم الان مشکوک ب سندورمibs هستم
ارزششو ندارع بخدا گور پدر همه اگه بری دکتر واسه ارامشت دارو بگیری خیلی خوبه
دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد
از ۹سالگی اکثر کار های خونه با من بود مامانم چند تا عمل سنگین و سخت انجام داد منم شدم پرستار الانم پدرم به شدت درگیر بیماری هست ازدواج کردم اما بازم به پدر و مادرم رسیدگی می کنم ۹۰درصد کار های خونه با منه ۵۵کیلو شدم خواب درستی هم ندارم دیگه همسن خودتم