بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد
گلی وقت واسه کنکور هست هیچی ارزش سلامتیتو نداره من ۲۵ سالمه از بس هنیشه تو استرس بودم الان مشکوک ب سندورمibs هستم
ارزششو ندارع بخدا گور پدر همه اگه بری دکتر واسه ارامشت دارو بگیری خیلی خوبه
دنیا منم آنکه آخرش میخندد_روزی به غم پشت سرش میخندد_یک قصه تازه مینویسد از خود_یک قصه که سراسرش میخندد_تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟!_تقدیر به گور پدرش میخندد
از ۹سالگی اکثر کار های خونه با من بود مامانم چند تا عمل سنگین و سخت انجام داد منم شدم پرستار الانم پدرم به شدت درگیر بیماری هست ازدواج کردم اما بازم به پدر و مادرم رسیدگی می کنم ۹۰درصد کار های خونه با منه ۵۵کیلو شدم خواب درستی هم ندارم دیگه همسن خودتم