2777
2789
عنوان

هیکل اسکینی

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکم همون یکذره رو دارن داشتن دارن اکثرا

ولی هیچ مردی دنبال شکم دوست نداره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نظر من اینه اگه خودتو دوست داری رضایت داری کافیه . حالا من نوعی عاشق اسکینی و فلت هستم چه اهمیتی داره ؟ هم اونی که بدن برجسته داره خوبه ، هم اونی که صافه . مهم خودتی .بقیش تبلیغ رسانه و تاجرای دارو و ... و آدمای نااگاه و حسوده که میخوان بگن خودشون بهترن . هرکسی خودش راضی باشه سالم باشه بیمار نشه ورزش کنه کافیه

اینجا سلیقه دهه شصت رو دارن برای همه چی لباس اندام برای اندام معیار زیبایی زن به نظرشون سفید و چاق بودنه،در کل اگه میخوای سطح سلیقشون رو بدونی سرچ کن عکس مانتو نی نی سایت قسمت تصاویر رو ببین

تاپیک سی *یا *سی نزنید توروخدا نمیتونم جلو خودمو بگیرم تعلیق میشم نی نی یار تو هم رحم کن تعلیق مشکی نکن منو سیم کارت خودم و مامانم تعلیق دائم شد این کاربریم با شماره بابامه به جاش بیا به توافق برسیم سیم کارت ندارم دیگه

کلا هر دو جفت بدن خوبه . معیار زیبایی به چشم بقیه رو تو چیکار داری؟

اسکینی به دیدگاه زنان قشنگه .از توی اینسا هم ترند شد

ولی ترجیح جامعه ایرانی بخصوص مردا روی هیکل توپره تا اسکینی

من خودم اسکینی بودم مجردی هیچی خاستگار نداستم برای ریز نقش بودنم و هیکل نداشتنم. تو جامعه کاری کوچک شمرده میشدم

در کل مشکلات خودشو داشت

توپر عامه پسند تره. اسکینی ترند اینستاییه

کل دنیا صنعت مدلینگ روی پای کشیده و بالاتنه ظریف و شکم تخت تاکید داره

اونوقت هموطنان غیور من روی کـون گنده و پستـون گاو

رز بنفش هستم گوشیم عوض کردم پسورد کابری قبلیم یادم رفته بود مجبور شدم دوباره کاربری بسازم