2777
2789
عنوان

هیکل اسکینی

443 بازدید | 28 پست

خانوما من هیکلم اسکینی هست و تا الان تنها چیزی که درباره بدنم همه بهم گفتن تعریف تمجید های زیاد بوده و اینکه کاش ما هم مثل تو بودیم و....و جدا از اون هم خودم خیلی هیکلم رو دوست داشتم و نسبت بهش اعتماد به نفس داشتم

ولی الان یک تاپیک قدیمی تو نی نی سایت دیدم که اغلب میگفتن هیکل اسکینی استخوانی هست و لاغر مردنی و این اصلا زیبا نیست و ....

بعد سرچ کردم یک تاپیک دیده هم دیدم دوباره اغلب نظر ها همین بود همه میگفتن خانم باید سینه و باسن داشته باشه و حتی یکم شکم برای سلامت خوبه و یکی میگفت من اینا رو میبینم نمیدونم شوهرشون اصلا کجا رو میگیره همش استخونه

خلاصه خیلی ناراحت شدم

نظر شما چیه ؟

اون تاپیک ها یکم قدیمی بود گفتم شاید تا الان نظر ها عوض شده باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قدم ۱۶۵ عه وزنم ۴۰

خیلی خوبه

اسکینی تا ابد قشنگ ترینه

البته من سینه و باسن دارم

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

منم اسکینی ام با دوتا بچه به نظرم زیاد هم لاغر بودن خوب نیس میخوام یکم در حد پنج کیلو چاق شم

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی