2777
2789
عنوان

هیکل اسکینی

443 بازدید | 28 پست

خانوما من هیکلم اسکینی هست و تا الان تنها چیزی که درباره بدنم همه بهم گفتن تعریف تمجید های زیاد بوده و اینکه کاش ما هم مثل تو بودیم و....و جدا از اون هم خودم خیلی هیکلم رو دوست داشتم و نسبت بهش اعتماد به نفس داشتم

ولی الان یک تاپیک قدیمی تو نی نی سایت دیدم که اغلب میگفتن هیکل اسکینی استخوانی هست و لاغر مردنی و این اصلا زیبا نیست و ....

بعد سرچ کردم یک تاپیک دیده هم دیدم دوباره اغلب نظر ها همین بود همه میگفتن خانم باید سینه و باسن داشته باشه و حتی یکم شکم برای سلامت خوبه و یکی میگفت من اینا رو میبینم نمیدونم شوهرشون اصلا کجا رو میگیره همش استخونه

خلاصه خیلی ناراحت شدم

نظر شما چیه ؟

اون تاپیک ها یکم قدیمی بود گفتم شاید تا الان نظر ها عوض شده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قدم ۱۶۵ عه وزنم ۴۰

خیلی خوبه

اسکینی تا ابد قشنگ ترینه

البته من سینه و باسن دارم

Future doctor — 1408 🩺🎀مذهبی افراطی ای ؟زن ستیزی ؟حیوان ستیزی ؟ یا پروفایلت عکس یه شخص خاصه؟ ریپلای نکن چون هیچ حرف مشترکی نداریم 👺

منم اسکینی ام با دوتا بچه به نظرم زیاد هم لاغر بودن خوب نیس میخوام یکم در حد پنج کیلو چاق شم

تقویم عمر ماست جهان هر چه می کنیم *بیرون ز دفتر کهن سال و ماه نیست*سختی کشی ز دهر، چو سختی دهی به خلق *در کیفر فلک، غلط و اشتباه نیست #پروین_اعتصامی