2777
2789
عنوان

موی وز

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست
شامپو و ماسک مو فینو استفاده کنید معجزست

ماسک مو فینو خیلی معمولیه

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر میتونی ببر پروتیین تراپی صافی زیاد مثل کراتین نداره اما از وزی درمیاد

یه تیکه از موهاش رو از ته چیده کف سرش خالی شده بهش گفتم بلند بشن میبرمت صاف کنی اصلا تحملشونو نداره

منم موهامو پسرونه زدم. الان پارسال وقتی بلند میشد خیلی بد شده بودن.

تازه الان خوب شده. به گردنم رسیده

دخترت باید صبر کنه موهاش بلند بشن خوب میشن.

شایدم دلیلش این باشه قبلا موهاش بلند بود به هر حال وزن بیشتری داشت خودشونو مینداختن الان کوتاه و سبکن احتمالا بلند بشن خوب بشن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
یه تیکه از موهاش رو از ته چیده کف سرش خالی شده بهش گفتم بلند بشن میبرمت صاف کنی اصلا تحملشونو نداره

خب ببر شاید ارایشگر درستش کرد

الان که مد شده دخترا ی تیکه از سرشون با موزر مردونه صفر زنی میکنن

منم موهامو پسرونه زدم. الان پارسال وقتی بلند میشد خیلی بد شده بودن. تازه الان خوب شده. به گردنم رسید ...

موهاش تا گردنشه موهای عقبش رو که بعد از حموم با سشوار و شونه خشک میکنم پف میکنن و وز میشن فقط میتونه ببنده تو خونه

برای شما جواب نداده حتما

نمیگم بده میگم خیلی معمولیه! ینی شاید شون هم همونکار رو انجام بده

البته من نمیگم شایددشون تو طولانب مدت ب مو اسیب بزنه و فینو نزنه از این نظر نمیتونم اظهار نظر کنم

اما برای من که دو قوطی استفاده کردم بنظرم خیلی معمولی بود ...

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

بجاش چی جایگزین کردین؟

کرستاس دیسیپلین اولئورلاکس واقعا محشره من از هوش مصنوعی کمک گرفتم تا پیداش کنم برای موهای موج دار من واقعا فرشته نجات بود

کرستاس دیسیپلین اولئورلاکس واقعا محشره من از هوش مصنوعی کمک گرفتم تا پیداش کنم برای موهای موج دار من ...

ممنون عزیزم سرچ کردم سایتی موجود نداره باید بگم خالم بفرسته برام

یه مهندس پزشک عاشقم  

چه ماسک مویی بزنمموهاش کوتاهه نمیتونم ببافم بهش میگم بریم دوباره پسرونه کوتاه کن قبول نمیکنه انقدر غ ...

ماسک موی فر .تو بازار هست ..آره کوتاه تر کنه که دیگه بدتر وایمیسته

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چه ماسک مویی چه مارکی

ببین مارک های مختلفی هست .نمیشه صرفا گفت فقط همین مارک

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔