2777
2789
عنوان

موی وز

216 بازدید | 29 پست

خانوما من یه دختر نوجوان دارمکه ازبچگی موهاش خیلی صاف و شلاقی بود دوسه سال پیش موهاشو پسرونه به اصرار خودش کوتاه کرد حالا که بلند شدن فر و وزوزی شدن شونه میکشه میرن تو هوا خودش خیلی اعصابش خورد میشه براش روتین موی فر گرفتم دوست نداره میگه چرا موهام فر شد یهو

شما دلیلشو میدونید میشه لطفا راهنمایی کنید چی بزنم به موهاش انقدر وز نباشه هر روز گریه میکنه

چند روز پیش هم یه دسته از موهاشو از حرصش از ته قیچی کرد تا بلند بشه نمیتونم ببرمش کراتین

بعد حموم ماسک مو بزنه .و براش بیاف تا سری بعد گره نمیخوره اما خوشگل وایمیستهو برای هر مهمونی هم موس موس بزنه به موهاش

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله بلوغ

منم موهام قبل بلوغ کاملا صاف بود و بعد بلوغ موج دار شد ...

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

بعد حموم ماسک مو بزنه .و براش بیاف تا سری بعد گره نمیخوره اما خوشگل وایمیستهو برای هر مهمونی هم موس ...

چه ماسک مویی بزنم

موهاش کوتاهه نمیتونم ببافم

بهش میگم بریم دوباره پسرونه کوتاه کن قبول نمیکنه انقدر غر میزنه تو خونه کهچرا موهاش اینجوری شده

منم همین مشکلو دارم

به شدت خشک و وز و آسیب دیده کلا تو هواست روانیم کرده

هر چی ماسک اینا میزنم فایده نداره باز همونجوریه شاید فقط یکم نرم شه

الان دنبال اینم روغن ارگان بگیرم ولی روغن ارگان های تو ایران همه فیکن

منم همین مشکلو دارمبه شدت خشک و وز و آسیب دیده کلا تو هواست روانیم کرده هر چی ماسک اینا میزنم فایده ...

دخترم قبل از حموم نارگیل میزنه بعدش ارگان میزنه اصلا انگار نه انگار هیچ تغییری ایجاد نمیشه

دیگه به حالت قبل برنگشت؟پس ژنتیک چی میشه

خیر موج دار موند دقیقا بحث ژنیکه که بلاخره غالب میشه ...

برادر همسر من تا پارسال چشماش سبز آبی بود اما الان که به سن بلوغ نزدیک میشه کاملا عسلی شده با رگه های سبز و تیره شده ...

Աստված պահապան մեր ընտանիքին Սիրայի եւ Ռուբենի սիրուց՝մի աղջիկ՝ Վարդուշ անունով.եւ սա է մեր ամբողջ աշխարհը ❤️

خیر موج دار موند دقیقا بحث ژنیکه که بلاخره غالب میشه ... برادر همسر من تا پارسال چشماش سبز آبی بود ا ...

عجب من و پدرش هر دو موهامون صافه والا نمیدونم چرا یهویی اینجوری شد اعصاب هممونو خورد کرده انقدر غر میزنه و گریه میکنه

دخترم قبل از حموم نارگیل میزنه بعدش ارگان میزنه اصلا انگار نه انگار هیچ تغییری ایجاد نمیشه

من قبلا یک بار روغن ارگان گرفته بودم گرونم گرفته بودم یه تومن بعد حمام زدم موهام به شدت چرب شد جوری که انگار یه سطل روغن خالی کردم رو کلم

ولی تو همین سایت میبینم خیلی از روغن ارگان استفاده میکنن و میگن وز موهاشونو میره و ابریشمی میکنه فقط موندم چه مارکی و از کجا بگیرم

عجب من و پدرش هر دو موهامون صافه والا نمیدونم چرا یهویی اینجوری شد اعصاب هممونو خورد کرده انقدر غر م ...

پدر مادر منم موهای صاف داشتن پدربزرگم موهای کاملا فر داشته ...

پدر مادر همسرم یکیشون چشماش قهوه ای اون یکی عسلی

برادر همسرمم عسلی شد ...

عجب من و پدرش هر دو موهامون صافه والا نمیدونم چرا یهویی اینجوری شد اعصاب هممونو خورد کرده انقدر غر م ...

عزیزم اگر میتونی ببر پروتیین تراپی

صافی زیاد مثل کراتین نداره اما از وزی درمیاد

من قبلا یک بار روغن ارگان گرفته بودم گرونم گرفته بودم یه تومن بعد حمام زدم موهام به شدت چرب شد جوری ...

روغن ارگان اصلا چربی نداره اگر اصل باشه ب شدت سبک و زود جذبه

مخصوص مو باید بگیرید مثل ارگان اوردینری