2777
2789
عنوان

به یک خانوم متاهل علاقمندم

| مشاهده متن کامل بحث + 58407 بازدید | 1348 پست
بد داری راهنماییش این چ حرفیه پدر مادرش دوتا پیراهن بیشتر پاره کردن  

بخدا زندگی فقط یک باره  ، به خواسته هامون نرسیم که چی ، من با حرف پدر و مادرم اازدواج کرردمم الانم همه زندگیم رو هواست ،  اگه تقدیرمون این باشه که خخوشبخت نشیم قطعا نمیشیم حتی با بهترین شرایط ممکن خوشبخت نمیشیم ، 

😔😔

مگه زن مطلقه دل نداره ک میگین بدرد نمیخوره؟

چرا؟ ایرادش چیه؟ فقط چون بچه داره یکم سخته وگرنه اونم یه خانمه شاید خیلی رنجها کشیده 

باید اول ریشه طلاق رو فهمید که بعدا بدونی دروغ نیست

ولی چون بچه داره سخته خیلی سخته اصلا نمیتونی تحمل کنی

انتخاب غلط ممکنه یه عمر پشیمونت کنه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادر بیچاره آرزو دارن میخوان عروسی بگیرن میخوان پسرشونو داماد کنن یکم فکر کنید آخه.

پدر مادر بیچاره آرزو دارن اما احساس خود این آدم مهم نیست؟؟؟؟؟ همه احساسات و عشقا باید در قالب یک دستورالعمل خاص اتفاق بیوفته؟؟؟

حالا این که واقعا علاقه مندیشون زود گذر نیست یا هست یا اینکه واقعا از انتخابشون مطمئنن یه بحثه اینکه پدر مادر آرزو دارن هیچ معنی نمیده

برای همینم میتونن عروسی بگیرن

انقد خودمون رو در قالبها و چهارچوب های از پیش تعریف شده نبینیم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خب خانوادت گناه دارن دیگه دلشون میخواد عروسشون دست نخورده کس دیگه نباشه 

ما هم متاسفانه برای عموم همچین مشکلی پیش اومده بود 

اخر با دعا و تهدید شر دختره رو کم کردیم 

به پدر مادرت یکم فکر کن درسته دوسش داری ولی اول و اخر پدر مادرت باید باشن تو زندگین 

اون زن هم باید بره با یکی عین خودش ازدواج کنه 

یکم به فکر مادرت و دلش باش که از غم و غصه دق نکنه 

👨‍👩‍👦‍👦💫شایان💕شوان 💫👨‍👩‍👦‍👦

به نظر من که اصلا پیش همسر سابقش نرو چون غیر دروغ چیزی نمی شنوی...برادر خودم از همسرش جدا شد از طرف خانواده دختری که الان زن داداشمه رفتن تو ساختمون قبلی برادرم که با زنش زندگی می کرده از همسایه ها پرس و جو کردن اوههه زنه چ چیزای دروغی به همسایه ها گفته بوده...گفته بوده مشکل داره بچه دار نمی شه ب پاش سوختم فلانه...در صورتی که الان بچه داداشم پنج سالشه زن داداشمم براش می میره هر روز در ارتباطیم و جویای احوالاتش و زندگیشون  هستم خدا رو شکر تو اقدام دومی هستن ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

الان تو قرن ۲۱ دیگه شرایط فرق کرده 

فقط یهویی نمیتونی هم شوهر شی هم یه شبه پدر این سخته همین

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
خب خانوادت گناه دارن دیگه دلشون میخواد عروسشون دست نخورده کس دیگه نباشه  ما هم متاسفانه برای ع ...

😡😡😡

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
استاتر ارزوی خوشبختی دارم واست انشاالاه که هر چی ب صلاحت هست واست رقم بخوره👍

اره منم همینطور براش ارزو کردم