من برا عروسیم دوتا از رفیقامو دعوت کردم یکیش مجرده که با مامانش دعوت کردم میگه میشه خالمم بیارم اون یکی هم متاهله شش هفت سال یبارم نمیبینمش فقط به حرمت دوستی دعوتش کردم با اینکه متاهله میگه میشه مامانمم بیادچه جوابی بهشون بدم که ناراحتم نشن اما اونارو هم نیارن؟
واقعا انگار مردم تو این مملکت نیستن همینجوریش همه تو خرجا موندن اونوقت رفیقای من انتظار دارن با ایل و طایفه دعوت بشن اونم تو این وضعیت.چقدر بعضیا بی فکر و پروو ان.
دوتا ادم بیشتر یا کمتر چیتونو عوض میکنه؟!ی کم مهربون بودنم بد نیست
هزینه هامو کم و زیاد میکنه و مطمینن همه برا مراسمشون یه ملبغی رو در نظر گرفتن .نمیشه که وقتی یه نفر میخواد عروسی بگیره اطرافیان با بیشعوریشون هزینه اضافی بتراشن.نامزدیم هم دعوت بودن و هیچ کادویی ندادن و فقط 100 هزار تومن شاباش دادن.بله قطعا اگه ادمی باشه که بدونه چقدر باید کادو بده اره اما وقتی نامزدی سه نفر اومدن 100 تومن دادن عروسی هم همینن دیگخ
اره بخاطر همین حرصم میگیره جفت همین دوستام که میگم یکیش تنها اومد فقط 50تومن شاباش داد اینم سه نفر اومد 100 تومن شاباش داد.تازه مراسمم اردیبشت بود .وقتی یکی برات هزینه نمیکنه ادمم دوست نداره برا اونا هزینه کنه.روی کادوشونم برا عروسی حسابی باز نکردم اما اینکه یه نفرم هرکدوم اضافه تر میارن خیلی زشته و بی کلاسیه