2777
2789
عنوان

عروسیم

246 بازدید | 21 پست

من برا عروسیم دوتا از رفیقامو دعوت کردم یکیش مجرده که با مامانش دعوت کردم میگه میشه خالمم بیارم اون یکی هم متاهله شش هفت سال یبارم نمیبینمش فقط به حرمت دوستی دعوتش کردم با اینکه متاهله میگه میشه مامانمم بیادچه جوابی بهشون بدم که ناراحتم نشن اما اونارو هم نیارن؟

واقعا انگار مردم تو این مملکت نیستن همینجوریش همه تو خرجا موندن اونوقت رفیقای من انتظار دارن با ایل و طایفه دعوت بشن اونم تو این وضعیت.چقدر بعضیا بی فکر و پروو ان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سوال شما تو عروسی ها دقیقا به اندازه همونا غذا آماده میکنید؟

حداقل باید ۱۵ تا ۲۰ تا بیشتر سفارش داد

حداقل تازه

البته قبول دارم شرایط اقتصادی خوب نیست ولی سر رو نفر دیگه دیگه این حرفا گفتن نداره زشته

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍

بگو راضی به زحمت نیستم جبران برام سخت میشه ..حقی گردنشون ندارم که میخوان زحمت بکشن..تشریف بیارن خوش اومدن فقط لطفا امار قطعی بهم بدین چون برای تهیه شام دیگه مثل قدیم نیست کلی غذا کم و زیاد بشه باید آمارم دقیق باشه

چقدر خسیسین یه ایل که نیستن نهایت دو سه نفر اضاف شن

بعضیا تنها شرایط اومدن ندارن یک یا دو نفر همراهم با خودشون میارن

بازم خوبه که قبلش بهت اطلاع داده

همینجوری که سرشو ننداخته باین

یه سوال شما تو عروسی ها دقیقا به اندازه همونا غذا آماده میکنید؟

نه بحث غذا نیست بحث ورودیه نفری 5 میلیون باید برا هر نفر بدیم و اینکه واقعا لزومی نداره وقتی یکی رو دعوت میکنی اونم متاهل مادرشو بیاره

حداقل باید ۱۵ تا ۲۰ تا بیشتر سفارش دادحداقل تازه البته قبول دارم شرایط اقتصادی خوب نیست ولی سر رو نف ...

۱۵. تا ۲۰ تا؟؟؟

من نمیدونم ما چرا تو عروسی هامون اینقدر غذا زیاد درست میکنن آخر شب عروسی التماس میکنیم ببرن خونشون

تعجب میکنم واقعا

چقدر خسیسین یه ایل که نیستن نهایت دو سه نفر اضاف شن بعضیا تنها شرایط اومدن ندارن یک یا دو نفر همراهم ...

عزیزم برای یه عروسی 100 نفره یک میلیارد هزینه شده و هزینه هر نفر 7 تومنه.بعدشم من خیلی از فامیلامو نتونستم بخطر شرایط دعوت کنم.خب اگه میخواستم دعوت کنم مامانشم خودم میگفتم دیگه.کار خیلی چیپ و دهاتیه که یه نفرم اضافه ببری

۱۵. تا ۲۰ تا؟؟؟من نمیدونم ما چرا تو عروسی هامون اینقدر غذا زیاد درست میکنن آخر شب عروسی التماس میکنی ...

اره این حداقلش هست تازه

ولی خب الان دیگه فرق داره وضعیت هر پرس غذای رستورانی ۲۵۰ تا ۳۰۰ درمیاد واقعا گرونه نمیصرفه

من تو عروسیم غذا زیاد اومد تا یه هفته جوجه میخوردیم🥴

حالا چقدرم به مامانم اینا و خانواده همسرم دادم

جانَم وَصلِ بِه جانَت...❤  متاهل💍