2777
2789
عنوان

حال بد

86 بازدید | 10 پست

دیشب تولدبرادرزادم بود من حالم بد بود اشکم دراومد

مدتیه خیلی تحت فشارم حال روحیم اصلا مناسب نیست ده ساله ازدواج کردم بچم بیش فعالی داره همسرم آدم سردیه خیلی باهم اختلاف داریم فقط ازنظرجنسی باهم خوب بودیم اینهمه سال همین مساله باعث میشد بعدهرقهریادلخوری بهم برگردیم باز الان مدتیه بیش ازحد قهرمیکنم دیگه خودمم حالم بد میشه طولانی میشه قهرام ازهمه آدما متنفرمیشم ازخانواده خودم همسرم ازهمه تتهای تنهام اصلا حوصله آدمارو ندارم خیلی حرص میخورم میبینم چقد دنبال مادیاتن چقد دنبال منفعتن همش مقایسه میکنم میبینم برادرشوهرام بخاطر زناشون با خوانوده درگیر میشن داداشام اگه من کم محلی کنم زناشون طرف زناشونن ولی شوهرمن اصلا همیشه تنهام هیچوقت پشتم نیست کم کم فک کنم دارم افسردگی میگیرم زندگی روزمرم اونقد تکراریه دیگه حالت تهوغ میگیرم ازصبح پامیشم با پسرم کلنجار میرم دعوامون میشه ازکوره درمیرم دست روش بلند میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم ذره ذره دارم آب میشم خیلی آدم فکری هستم روانم داغون شده الانم دیگه مث سابق نیستم قبلا قهذمیکردم باشوهذم آشتی که میکردم حالم بهترمیشد الان نه دیگه حتی حالم ازخودمم بهم میخوره خیلی ضعیفم حال خوبم وابسته به بقیه شده آدمای منفعت طلب دارن حالمو بهم میزنن همه دنبال دورزدن همدیگخ سواستفاده ازهمدیگه نمیدونم مشکل ازمنه نمیتونم هیچکی روتحمل کنم دیشب دراز کشیده بودم رومبل خونه پدرم الکی خودمو زدم به خواب الکی بهونش گذاشتم دارو میخورم حالم بد میشه بعدمادرم ازکیفم پول دراورد ۱۸۰درجه مهربون شد باهام داشت حالم بهم میخورد گریه کردم

برو پیش روانشناس هرکس از چیزی رنج میبره تو زندگی.ولی آدم قهر قهری طرف مقابل رو خسته میکنه اینو یادت باشه وقتی طرف به ستوه بیاد رهات میکنه میره یا اینکه دقیقا رفتار خودتو بهت برمیگردونه ونسبت بهت بی تفاوت وسرد میشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی اگر بخوایم دقیق به حرفات نگاه کنیم ذات بیشتر انسانها منفعت طلبیه ولی تو توی عمقش نرو به خودت فکر کن و خودت رو دوست داشته باش و الویتت خودت باشه اگر شوهرت دستش به دهنش میرسه این یک امتیازه فقط بگرد و خرید کن و به زیباییت برس راستی رابطه جنسی خوب داشتن هم یک امتیازه که ممکنه یک فرد متاهل در این زمینه ناراضی باشه مثل من چون شوهرم اصلا سال تا سالم نزدیکم نمیاد و بعد هم در مورد مادرت خواهشا از خوشحالی مادرت خوشحال باش بدترین مادرها هم ۹ ماه زجر میکشن اینو موقعی فهمیدم که ۹ ماه از زور تهوع وحشتناک خون بالا میوردم

تو رو خدا بچه رو نزن خواهش میکنمبقیشو نمیدونم

کم میارم فک کن ازصبح پامیشم تاشب تک وتنها اونم بیش فعال

اونقد جیغ میزنه سرم بهونه میگیره که تمام انرژیم همون اول صبح میگیره مجبور میشم بعدشم عذاب وجدان رهام نمیکنه بدم ازخودم میاد

اسی اگر بخوایم دقیق به حرفات نگاه کنیم ذات بیشتر انسانها منفعت طلبیه ولی تو توی عمقش نرو به خودت فکر ...

اوایل هیچی نداشت الان شکر خدا خوبه خیلی سرده نمیدونم حس میکنم شاید اونم مث پسرم بچگی بیش فعال بود ازلحاظ حسی خیلی کم توجه میکنه

اخه یه مادر چطورمیتونه مبنا دوس داشتن بچشو پول مادیات باشه

ایشالا خدا کمک میکنهیکم صبور باش دیگه خودت میگی بیمارهگناه داره

تنها دلیل زنده بودنم همین پسرمه هزاران بارتامرز خودکشی رفتم گفتم بعدمن بچم چی میشه کی میخواد تحملش کنه اذیتش میکنن باز مجبور به ادامه زندگی شدم

اوایل هیچی نداشت الان شکر خدا خوبه خیلی سرده نمیدونم حس میکنم شاید اونم مث پسرم بچگی بیش فعال بود از ...

اسی منم وقتی مادرم مقداری بهم پول میده نیشم تا بناگوش باز میشه یعنی مادره منم پیش خودش بگه فرزندم منو برای پول میخواد البته یکبار گفت . ولی اسی اینقدر عمیق نشو اگر سطحی فکر کنی بهتره مریض نمیشی . در مورد شوهرت بیشتر مردهای ایرانی انگار توجه و محبت بلد نیستن تو بگو من با خودم حال میکنم پسرت هم اینقدر ببرش این کلاس اون کلاس که انرژبش تخلیه بشه هر کاری برای حال دلت بکن .