2777
2789
عنوان

فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
طرح تخفیف داشت تو محب یاس انجام دادم با داروهام تقریبا 2 تومن 

شوهرت راضي بود از انجامش؟

يا تو اين مدت كه باردار نشدي چيزي نگفت 

من اگه نشم ميترسم چجوري رفتار كنم باهاش

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
شما اطلاع داري من خونريزي تيره دارم چند وقته با بدن درد و تب و لرز ممكنه از سقط جنين يا بارداري باشه ...

عفونت شدید داری تب و لرز نشانه عفونته یه بی بی چک بزار اگه منفی بود برو دکتر بهت چرک خشک کن بده

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عفونت شدید داری تب و لرز نشانه عفونته یه بی بی چک بزار اگه منفی بود برو دکتر بهت چرک خشک کن بده

رفتم گفت عفونت خيلي كم داري ولي موقع ادرار اصلا درد يا سوزش ندارم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
دکترم گفت تا جواب ازمایش اسپرم همسرم و پرولاکتین خودمو براش نبرم بهم دارو نمیده

اگه از سینت شیر نمیاد حالت عادی، پرولاکتینت نرماله ولی ازمایشارو بده بببینه مشکل از کجاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ديروز خود به خود بدنم گرفت و درد شديد داشتم و تب و لرز و امروزم خيلي خونريزي داشتم قهوه اي تيره شوهرم ميگه سقط باشه ازت راضي نيستم درحالي كه مطمئنم نيست خيلي بچه دوسته🙁

شوهرت راضي بود از انجامش؟ يا تو اين مدت كه باردار نشدي چيزي نگفت  من اگه نشم ميترسم چجوري رفت ...

اخه این عین خودخواهیه انشالله راحت بچه دار میشی ولی وقتی 1 سال 2 سال نشه مجبوره هزینه کنه تازه خیلی هم باید از من ممنون باشه که کلی دارو تزریق کردم پانکچر کردم عکس رنگی گرفتم انتقال دادم دو بار ای یو ای کردم و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ديروز خود به خود بدنم گرفت و درد شديد داشتم و تب و لرز و امروزم خيلي خونريزي داشتم قهوه اي تيره شوهر ...

نه سقط اینطوری نیست عفونته من سقطم داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه این عین خودخواهیه انشالله راحت بچه دار میشی ولی وقتی 1 سال 2 سال نشه مجبوره هزینه کنه تازه خیلی ...

منكه حس ميكنم طلاقم ميده 

اخه الان يك ماهه خونه خودمم يكم ديروز بدن دود شدم كلي غر زد كه تو مريضي بين اين همه ادم فقط تو بايد حالت بد بشه و...ميترسم مريض بشم بهش بگم

منكه حس ميكنم طلاقم ميده  اخه الان يك ماهه خونه خودمم يكم ديروز بدن دود شدم كلي غر زد كه تو مر ...

عزیزم استرس اولین مانع تو مسیر بارداریه

اگه استرس داشته باشی حتی اگه مشکلی نباشه باردار نمی شی

اکثر آقایون از مریضی خانوما کلافه میشن چون فکر میکنن ما بمب انرژی هستیم

پدر و مادرم بعد از 30 سال زندگی مشترک هنوز وقتی مامانم مریض میشه بابام رو ترش ممیکنه و میگه پاشو پاشو به خودت تلقین نکن مریضی

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
منكه حس ميكنم طلاقم ميده  اخه الان يك ماهه خونه خودمم يكم ديروز بدن دود شدم كلي غر زد كه تو مر ...

زن و شوهر باید همراه هم باشن دلسوز هم باشن انقد مشکلات تو زندگی هست من مامانم سرطان سینه داشت خداروشکر رفع شد ولی موقع شیمی درمانی بابام 20 کیلو کم کرده بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن و شوهر باید همراه هم باشن دلسوز هم باشن انقد مشکلات تو زندگی هست من مامانم سرطان سینه داشت خداروش ...

منكه بعيد ميدونم همسرم همراهم باشه😔با اينكه احساسيه و همش دم از عشق ميزنه

زن و شوهر باید همراه هم باشن دلسوز هم باشن انقد مشکلات تو زندگی هست من مامانم سرطان سینه داشت خداروش ...

الان از ديروز حالم بده ارزومه حداقل بارداري باشه بيماري ديگه نباشه غر غر نشنون با اينكه هنوز١٨سالمه تو نت سرچ كردم همه اش با يبوست شديد و سردرد و سرگيجه و...بارداري بود ولي عفونت هم شك دارم