2777
2789
عنوان

درد و دل

77 بازدید | 6 پست

«ببخشید اگر طولانی ولی تا آخر بخونید😊🙏»

چهارده سالم بود که از پشت بوم خونمون افتادم پایین و مهره یک کمرم شکست و از اون موقع تا الان که من بیست و یک سالمه و درآستانه ازدواج هستم باعث شده که چنان نسبت به آینده ام تا امید بشم که قید ازدواج کردن رو

زدم؛ برام تبدیل به یک چیز محال و غیردست بافتنی شده.

خدارو صدهزار مرتبه شکر که میتونم روی پای خودم راه برم

اما خب یک عمره دارم با درد روز و شب رو سر میکنم؛ مدام فکرهایی میاد توی سرم که مثل خوره ذهنم رو میخوره.

اعتماد به نفسم رو کلا از دست دادم.

با خودم میگم آخه

کدوم مردی حاضر با زنی با همچین شرایط پیچیده ای کنار بیاد یا بخاطر راحتی زنش از نیاز جنسی اش بگذره؟

علل خصوص که طبق آمار و چیزهایی که من توی همین سایت از خانوم های متاهل درباره رابطه زناشوییشون دیدم یا حتی توی واقعیت؛ مردهای ایرانی طبعشون هم گرمه

و خواهان رابطهان و یجورایی خیلی براشون مهمه و اکثرا تنها دلیل ازدواجشونه با حتی توی روابط دوستانه هم اکثرا رابطه میخوان حالا فکر کن رابطه دوستی بخوای طرفو بپیچونی و جوابشو ندی؛ شوهرت که دیگه به چشم وظیفه میبینی اگر انجام ندی یا اونطور که میخواد نباشه که تهش به خیانت ختم میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا دوباره با خودم فکر میکنم خب گیرم یک صدم درصد من ازدواج کردن چجوری قرارها بچه بیارم؟ آیا میتونم نه ماه بارداری رو تحمل بکنم؟ اگه نتونم چی میشه؟ یعنی بچه ناقص بدنیا میاد؟

که در این باره خانواده گفتن نهایت مرخصی استعلاجی میدن که یک مدت آرومم کرد اما بازم افکار منفی ذهنم مانع شد.

اگر شوهرم هم شاغل بود و نتوانست کنارم باشه چی؟

فک و فامیل چی میگن؟ اگه شوهرم خسته بشه و حوصله اش سر بره توی اون نه ماه بدون رابطه سر بکنه چی؟

و هزاران اگر که مغزم رو متلاشی کرده؛ سلامت روانم رو گرفته

.

بخدا بطوری بهم اومده که همسن و سالاهام که ازدواج کرد یا نکردن ولی درکل حذف ازدواج و زندگی زناشویی رو میزنن گریم میگیره و بغض میکنم؛ با خودم میگم من عمرا و محاله بتونم

ازدواج بکنم و تشکیل خانواده بدم بخاطر همون ترس و نگرانی های و فکرهای منفی که همین الان براتون توضیح دادم

توروخدا مسخره نکنید قبول کنید که بهانه آوردن نیست

و واقعا بیشتر حرف های که میزنم صحت داره این چیزی نیست که از خودم دربیارم بارها به زبون آوردم و درجواب همه روزه سکوت گرفتن یعنی چیزی نداشتن که بگن

سر همین این استرس و نگرانی و تا امیدی بیشتر دامن زده بهم