کژژاال مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 721 عنوان کیاقهرن | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 50 پست خانوماکیاباهمسرشون قهرن الان؟ نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی 1397/03/29 | 05:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق6 عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 21133 قهر نيستم در مرحله خودمو گرفتن و تحويل نگرفتن هستم😂 آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 هنوز اشتی نکردی ن.پیش قدم نشده ک آشتی کنم.😧 بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 باشه عسلم ایشالا هرچی هست مشکلتون حل شه😊😊 ممنونم .ایشاالله بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
کژژاال مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 721 وای ن گوش شیطون کر ما تاحالا قهر نکردیم فوقش نیم ساعت😊😊 آخه گفتی آتیشم فکرکردم قهری انشالا..همیشه خوب وخوش باشیدکنار هم نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی
آناهیتااااا عضویت: 1397/02/27 تعداد پست: 318 قهر که نه دلخور بودم.ولی واسم میوه آورد گذاشت تو دهنم منم گه کلا مهربون یادم رفت همه چیز .ما همیشه قبل خواب دلخوریارو فراموش میکنیم.صبح یه روز جدید شروع میشه
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 اخه خیلی وقته قهرین آره دوهفته اس بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 چجوری میشه تاپیکای قبلی کسی رو خوند ای کلک میخای بخونی؟¿¿¿¿¿¿¿😜 بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
کژژاال مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 721 قهر که نه دلخور بودم.ولی واسم میوه آورد گذاشت تو دهنم منم گه کلا مهربون یادم رفت همه چیز . ... چه قشنگ همینشم درسته واقعا نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی
معجزه۹۵۹۵ عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1645 رو عکسش بزن درباره من عاشق امضات شدم😝😝😓 بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
کژژاال مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 721 ما دو شبه پاكيم يعني آشتي ايم😂😂 انشالا همیشه پاک باشید نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی