2777
2789

قهر نيستم 

در مرحله خودمو گرفتن و تحويل نگرفتن هستم😂

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
هنوز اشتی نکردی

ن.پیش قدم نشده ک آشتی کنم.😧

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عسلم ایشالا هرچی هست مشکلتون حل شه😊😊

ممنونم .ایشاالله

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
وای ن گوش شیطون کر ما تاحالا قهر نکردیم فوقش نیم ساعت😊😊

آخه گفتی آتیشم فکرکردم قهری  انشالا..همیشه خوب وخوش باشیدکنار  هم

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
چجوری میشه تاپیکای قبلی کسی رو خوند

ای کلک میخای بخونی؟¿¿¿¿¿¿¿😜

قهر که نه دلخور بودم.ولی واسم میوه آورد گذاشت تو دهنم منم گه کلا مهربون یادم رفت همه چیز   . ...

چه قشنگ  همینشم درسته واقعا

نی نی توی دلمواول ب خدا بعد ب امام رضاسپردم... میشه برای سلامتیش یه صلوات بفرستی    
رو عکسش بزن درباره من 

عاشق امضات شدم😝😝😓