2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 128 پست
میدونم سخته ولی بخاد میاد خودش. منم فکرکردم تموم شده. بعد یکماه پیام داد ولی خودم ج ندادم. جواب ...

یه بار دیکم سر شرایط کات کردیم اونمقوع من نیمتونستم وقت بذارم انقدر دذس و دانشگاه بود نهایت یه ساعت

یه هفته بعدش پیام داد برگردیم من گفتم نت هنوز شرایطم درست نشده

خدا در وجود توعه:))))🌱🫂گریه کن ولی بدون خداوند کنارته اجازه بده حسش کنی دخترررررر:)))دیدگاه ها واق ...

چقدر حس میکنم شبیه یه فرشته نجاتین حرفاتون انگار قلبمو تکون میده که به خودت بیا بدتر از اینا تجربه کردی اینم میگذره

من خیلی ادم معتقدی نیستم راستش ولی امشب تنها کمکم خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا من خودمم دندون مبخونم یه درصد برام مهم نبود من فقط فمر میکردم ادم درستمو پیدا کردم فقط میخواستم ...

بعد اینکه مو آن کردیم به منم کمک کن یه رشته خوب قبول شم گناه دارم

میرم دوازده تجربی

بعد اینکه مو آن کردیم به منم کمک کن یه رشته خوب قبول شم گناه دارممیرم دوازده تجربی

اه ماش سال کنکثر درگیر نشی ببوس بذار کنار همچیوگوشیو هرچیزی الان یکم خوب نیستم پلی همین امشب دعپا با ممانمم سر کنمور خواهرم بود واقعا داغونم

چقدر حس میکنم شبیه یه فرشته نجاتین حرفاتون انگار قلبمو تکون میده که به خودت بیا بدتر از اینا تجربه ک ...

من آیینه ی توام :)💗

هنوز هم زنده ای چون میتونی خوبی هارو لمس کنی :)

خداوند قسم خورده که تورو رهات نکرده :)🫂🌱

به خودت نیای همش توی چرخه گیر میکنی تا بالاخره درسشو بگیری :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

میدونی از چی ناراحتم اینکه دوسم داره ولی نمیاد جلو

دگ هم نمیاد. من گفتم بیا جلو نیومد یکماه کاتم. دیشب پیام داد. ج ندادم. آخرم نگفت میام ادعا عاشقیش میشد. ولی دوسمون ندارن

دگ هم نمیاد. من گفتم بیا جلو نیومد یکماه کاتم. دیشب پیام داد. ج ندادم. آخرم نگفت میام ادعا عاشقیش ...

میگی این فرق داره این یکی دیگه نه این خوبه اخرش میفتی به ایت وضع بنظرت اونم گریه میکنه؟

واقعا ممنونمشمام شرایط اینجوری گذروندین؟

اوه من کلی شرایط سخت گذرونیم منو خدا باهم :)🫂💗

اون منو گرفت گفت پاتو بذار جا پای من بیا و نترس:)))

همه ی ما وجودمون از اون میگیریم وقتی از اون دور میشیم حال بدی میاد سراغمون خدا میگه من نور آسمان ها و زمینم وقتی از نور دور بشی به تاریکی میرسی به همون حال بدی ها و ... :)

مامانمو همین امسال از دست دادم ولی شاکر بودم باورت میشه ؟!🫂💗

حتی دوتا تاپیک آخرم راجب خیانتی بود که بهم شد :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(: