2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 128 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه من کلی شرایط سخت گذرونیم منو خدا باهم :)🫂💗اون منو گرفت گفت پاتو بذار جا پای من بیا و نترس:)))ه ...

ای وای متاسفام وافعا امیدوارم غم اخرت باشه منن یه هفته نیست مه خالمو از دست بدم یجوریم همه احساساتم حمع شده بود امشب فقط تا توسنتم گریه کردم

مارویخان خودشون میان خواهر. کدوم دوس داشتن دلم برا خودم سوخت دوسال بودم نیومد خودشو پاره کرد.باهاش ب ...

ازت رابطه نمیخاست؟ من چون اینو میخاست دیگه کاتکردم

فارغ التحصیل هاگوارتز

ای وای متاسفام وافعا امیدوارم غم اخرت باشه منن یه هفته نیست مه خالمو از دست بدم یجوریم همه احساساتم ...

ممنونم ؛ خداوند همه ی رفتگان رو بیامرزه از جمله خاله تو :)🫂💗

خیلی از تاپیک هامو دوست دارم اونجا ها که نوشتم یک فنجان محبت و بقیه ی فنجون ها اونو رو بخون ان شاءلله نوش روحت :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ممنونم ؛ خداوند همه ی رفتگان رو بیامرزه از جمله خاله تو :)🫂💗خیلی از تاپیک هامو دوست دارم اونجا ها ...

خیلی چسبید پیامات امشب خودمو یه اپسیلون پیدا کردم هرگفدرم غمگینم بازم انکار یه قطره بهتره حالک

خیلی چسبید پیامات امشب خودمو یه اپسیلون پیدا کردم هرگفدرم غمگینم بازم انکار یه قطره بهتره حالک

خداروشکر همه اش هدیه ی خداوند به تو بود 🫂💗

میتونی بعد ها هم صدام کنی یا یکی از کامنت هامو جواب بدی بیام ، اما هرگز خودتو از خدا جدا نکن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

[QUOTE=421685263]ازت رابطه نمیخاست؟ من چون اینو میخاست دیگه کاتکردم[/QUOTE. پسری هست نخاد. میخاست.نرفتم. بغل داشتیم اینا. خلاصه نیومد خاستگاری. اینقدر احساس نخاستنی بودن کردم. هرمی میبینم با نامزشه حسرت میخورم

آره واقعا میفهممما سنمون هنوز کمه ولی همش میگه زود جمع کنم بیامکلا گفت نه یا گفت فعلا نه؟

گفت هدفم ازدواج نیست ولی تورو دوس دارم میخام باهات باشم

فارغ التحصیل هاگوارتز