2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 128 پست
اون اگ میخاستت ناراحتت نمیکرد گمشه. منم تنهام.باپدرمادرم تو نی نی سایت درد دل میکنم. دوستی هم ندار ...

قلبمو خیلی بد شکیت نمیتونه ادمی که هودشو میکست حولبشو بدم اینکارو کرده باشه باهام انقدر بده لحظاتم که نمیتونمم توضیح بدم

امشب با خانوادم ام بحثم شد واقعا حسی که از تنهایی دارم توصیف شدنی نیست کسی دورم نیست کسی نیست نازمو ...

درسته معلومه که باید مهم باشه چون ما اجتماعی هستیم:)💗

اما این بار خودت ناز خودتو بکش ، خودت کنار خودت باش و ... وقتی خوش شانس باشی تنها میشی چون می رسی به خدا ، خودت و اینجوری از بقیه مستقل میشی بی نیاز میشی ، محبت میکنی ها ولی دیگه از بی محبتی رنج نمیبری چون خود تویی اون جام پر از آب زلال پر از وجود خدا ، اشکال نداره اگه آب توی جام بریزه مهم اینکه جام وجودتو دوباره پر کنی و جام رو از دست ندی حتی الان هم خدا با نعمت هاش ، با نفس کشیدنت و ... داره نازتو میخره خب؟!🫂💗

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته معلومه که باید مهم باشه چون ما اجتماعی هستیم:)💗اما این بار خودت ناز خودتو بکش ، خودت کنار خود ...

کاش خدا یه انسان بود پیشم بغلش میکردم گ یه میکردم کاش مامانم الان قهر نبود باهذم میتونستن گریه کنن بغلش زار بزنم کاش نمیترسیدم بگم اینو فردا بموبه تو سرم کاش منم زندکیم خوب پیش میرقت خیلی امروز بد بود بخدا یعنی اضلا

دانشجو پزشکی میگی داغون؟😭🤣

بابا من خودمم دندون مبخونم یه درصد برام مهم نبود من فقط فمر میکردم ادم درستمو پیدا کردم فقط میخواستم پیشم باشه فقط میخواستم حس کنم وجودشو نه یه اسم باشه تو زندگیم

قلبمو خیلی بد شکیت نمیتونه ادمی که هودشو میکست حولبشو بدم اینکارو کرده باشه باهام انقدر بده لحظاتم ...

میدونم سخته ولی بخاد میاد خودش. منم فکرکردم تموم شده. بعد یکماه پیام داد ولی خودم ج ندادم. جواب قلب شکستمو میده. لیاقت ندارن گم شن. قبولش نکن روزا اول اینجوری

کاش خدا یه انسان بود پیشم بغلش میکردم گ یه میکردم کاش مامانم الان قهر نبود باهذم میتونستن گریه کنن ب ...

خدا در وجود توعه:))))🌱🫂

گریه کن ولی بدون خداوند کنارته اجازه بده حسش کنی دخترررررر:)))

دیدگاه ها واقعا میتونن روی حال ما تاثیر بذارن ، دیدگاهتو خوب کنی حالت خوب میشه منفی فکر کنی حالت بد میشه 🫂💗

امروز بد بود ؟! درسته اما داره مژده ی روز های بهتر رو میده . با یه روز بد کل زندگیتو بد ندون:)

به عواقبِ کارهات فکر کن(: