2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 128 پست
کاش تو ذهنم اینحوری نمونه که خیلی خوب بود تو نتونستی باهم باشین تو ذهنم بره یه ادم بد بشه کمتر اذیت ...

زمان دوای هر دردی هست من دوسال زمان برد برگردم به روزهای آروم چون واقعا دوستش داشتم و دارم ولی الان نبودنش به خلا تو قلبم ایجاد کرده هیچکس رو نمیتونم جایگزین کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زمان دوای هر دردی هست من دوسال زمان برد برگردم به روزهای آروم چون واقعا دوستش داشتم و دارم ولی الان ...

کاش بتونم من خیلی تنهام خیلی از دور زندگیم یه وینرین خوب و گرونه از تو تنهای تتهام خیلی خینم یحایی منم دلم میخواد پارنترم مثل پارنتر دوستم حواسش بهم باشه

خیلی تنهام خیلی

تنها نیستی حس میکنی تنهایی خدا هست ، خونواده و ...🫂💗

اون قدر خودتو غرق در غم کردی که دنیای بیرون رو نمیبینی :)

من کاملاً درکت میکنم که جدایی چقدر سخته اما این ما هستیم که تصمیم میگیریم از هر اتفاق سختی درس بگیریم یا سقوط کنیم!

تو که داری سختی تو تحمل میکنی آفرین خیلی خداروشکر ولی اجازه بده این سختی تورو به اوج برسونه :)

رابطه ات با اون خوب نبوده که به کات رسیده درسته ؟!

مناسبت نبوده همون موقع هم که توی رابطه بودی داشتی نخ کش می شدی الان چون جدا شدی مغزت باید فرصت پیدا کنه به زندگی عادی برگرده ، اگه رفیقت می اومد میگفت جدا شدم چی میگفتی ؟! مسلماً بهش دلداری میدادی ، پس مثل یه رفیق کنار خودت باش🫂💗

کمک خواستی در خدمتم .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

اره یجاهایی واقعا وقت داشت مثل امروز حداقل ۱/۴ روزش مه خالی بود ولی یسری جاها نه میدونم پزشکی میخوند ...

ببین دختر همین حرفی که به تو زده شده به منم زده شد

درحالی که داشت خودش پاره میکرد که مخمو بزنه اون موقع وقت داشته

رفت منم گفتم اوکی و تا حالا دوبار برگشته حتی جوابشم ندادم

تو لیاقت کسیو داری که اولویتش باشی اون میخاست میتونید نیم ساعت روزش به تو اختصاص بده

سیکش بزن

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
تنها نیستی حس میکنی تنهایی خدا هست ، خونواده و ...🫂💗اون قدر خودتو غرق در غم کردی که دنیای بیرون رو ...

امشب با خانوادم ام بحثم شد واقعا حسی که از تنهایی دارم توصیف شدنی نیست کسی دورم نیست کسی نیست نازمو بکشه کسی نیست حواسش بهم باشه نمیدونم شاید برت بقسه مهم نباشه ولی من خیلی مهمه برام این چیزا ممنونم واقعا

ببین دختر همین حرفی که به تو زده شده به منم زده شد درحالی که داشت خودش پاره میکرد که مخمو بزنه اون م ...

راست میگی واقعذ میتونست من تو سخت ترین شرایطم قبل لمتحانم بعد امتحانم هر لحظه مه تونستم پیشش بودم من بخاطرش اینده کاریمو انداختم خطر خاک بر سر من کنن

امشب با خانوادم ام بحثم شد واقعا حسی که از تنهایی دارم توصیف شدنی نیست کسی دورم نیست کسی نیست نازمو ...

اون اگ میخاستت ناراحتت نمیکرد گمشه. منم تنهام.باپدرمادرم تو نی نی سایت درد دل میکنم. دوستی هم ندارم خودم تنها شبا گریه کردم جدایی آسون نیست ولی برگشت قبول نکن قلبتو شکسته.

راست میگی واقعذ میتونست من تو سخت ترین شرایطم قبل لمتحانم بعد امتحانم هر لحظه مه تونستم پیشش بودم من ...

کاری که من کردم درحالی که من بیشتر سرم شلوغ بود

اما اون اینو به من گفت هنوزم پروفایل و همه چیش دپ چون میدونه چ اشتباهی کرده

و من هنوز دوسش دارم ولی دیگه بهش اجازه نمیدهم بهم صدمه بزنه

حال توام طبیعی گریه کن همچیش حذف کن سر خودت گرم کن فقد اینم تموم میشه

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

آروم باش

بخوادت میاد

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛