2777
2789
عنوان

عروس چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9319 بازدید | 102 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوب بودم  هيكل و صورتم پر بود  مريض شدم ١٥كيلو كم كردم  شدم ني و قليون  ق ...

عزیزم بارژیم کم کردی یاقرص

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

ببین عزیزم قدتم بلند نیست واقعا ۹۸ واسه این قد خییییییییلی زیاده 

من قدم ۱۷۰‌وزنم ۸۴ قسم خوردم بمیرم بااین وزن و سایز عقد نمیکنم 

خیییییییییییلی زشته اخه بعد قراره منو با بازترین لباسا ببینع بیاد چیو ببینه اخه ی تلِ گوشت رو؟؟!!!!😐😐😐😩😩😩

ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤

دوستم اصلا اگر همسرت رو بزاریم کنار خودت باید به فکر خودت باشی ... خانومها همینطوری بعد از ازدواج چاق میشن ... تازه مطمین باش با این اخلاق همسرت افسرده میشی ... یه یا علی بگو شروع کن به لاغر شدن .... هم برای اعتماد بنفست و رابطه با همسرت ...هم برای بارداری ....

اگر وضع مالیت جواب میده به اسلیو معده هم میتونی فکر کنی که من تو صیه نمیکنم چون جووونی

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
واای چرا همه از چاقی مینالن چرا کسی درد لاغری منو نداره؟ من‌فک میکردم دختر چاق برا مرد قششنگتره

دوست دارن ولی به اندازه 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

استارتر من پیارسال با کالری شماری تو چهار ماه پونزده کیلو وزن کم کردم 

خیلی هم سخت نبود 

شما حدود ۳۰ کیلو اضافه وزن داری برای سلامتی خودت هم شده لاغر شو

رژیم یک هفته اولش وحشتناکه سردردهای شدید میگیری عصبی میشی ولی بعد دو هفته عادت میکنی الان هم بعد تقریبا دو سال وزنم رد ثابت نگه دلشتم دیگه به گرسنگی کشیدن عادت کردم

ببین عزیزم قدتم بلند نیست واقعا ۹۸ واسه این قد خییییییییلی زیاده  من قدم ۱۷۰‌وزنم ۸۴ قسم خوردم ...

من قدم ۱۷۰ هستش وزنم ۷۷ شده بود الان شدم ۶۸ شوهرم دوس نداره میگه خراب شدی ولی مادرمو و خوهارام میگن همچنان چاقی ☹☹😂😂😂😂

مثل اینکه خیلی چاقم 😢

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا