2777
2789
عنوان

عروس چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9326 بازدید | 102 پست
 فكر كنم بايد پماد بزني  تترا

فكر نكنم جواب بده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
وااای خودااا چ سخــــت چ مدت نخوردی اینارو منکه بخدا نمیتوم    پیش دکتر رفتی یا رژیم خودس ...

يكسال و نيم 

دو سال ك نخوردم 

من رژيم نگاهش نميكنممم 

اتفاقا ماجرا از اينجا شروع سد رفتم پيش گلاهدوزان 

ديدم من و پاس ميدن اون اتاق اين اتاق

يكي وزن ميگرفت يكي قد 

يكي ورزش ميداد

يكي روانپزشك ك بات حرف ميزد

يكي هم رژيم مينوشت

شد٢٠٠تومن و هر ده روز ي بارم بايس ميرفتي

اونجل بود ك خودم تصميم گرفتم هزينه ب اين گروني رو خرج غذاي خوب و سالم كنم 

برا خودم مغزيجات ميخرم. كاكائو انجير خرما 

مرغ ارگانيك 

روغن كنجد و زيتون 

تغذيه خوب ميخورم

هنوز من هستم.هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید درهر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکندو جنسش عوض نمی شود ومی دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازد،چون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای،چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت راببینم …می خواهم شاد باشی …این را من می خواهم …تو هم می توانی این را بخواهی. خشنودی مرا،،من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که میخوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود …نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا میخواند به زیستن!😭😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشيد خيلي پرروعه منم موقع عروسيم اوج كم كاري تيروييدم بود و نميدونستم،انقدر تلاش ميكردم لاغر نميشدم.

اولن كه حتما آزمايش بده

دومن كالري شماري كن فقط،المي انتظار نداشته باش كه ٣٠ كيلو كم كني،همن ٤ كيلو توو يه ماه هم خييلي به چشم مياد.مطمئنم توو لباس عروس خيلي هم بامزه و جذاب ميشي

يكسال و نيم  دو سال ك نخوردم  من رژيم نگاهش نميكنممم  اتفاقا ماجرا از اينجا شروع س ...

واااای عزیــــزم واقعا کارت سخت بوده ک تونستی از پسش بر بیای افرین  هوم هزینش خیلی زیاد میشه منم رفتم دارو لاغری بگیرم منگ هزینش شدم و بیخیالش الانم میخام برم باشگا

اره غلط املایی زیاد دارم پس بهم نگید چون هرجور راحت باشم مینویسم .و صحیحشم بلدم  
۱۵۷

راست میگه خب...قد منم همین حدوده..تو باید برسیحداکثر۶۰

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
نه پرسینگ زدن میگم😂😂😂😂😂

هرچي فكر كردم ببينم قرص چجوري ميشه درد داشته باشه نفهميزم😂😂😂😂😂

نه عزيزم دردش عاديه خيلي طبيعي خيلي معمولي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

برو  تو ت ل گ رام این خانوم روانشناس از طریق ذهن چندماه خودتو لاغرکن مادر  من 6 ماه میره و   از 74 کیلو شده  68 سایزم کم کرده 

خیلیم خوب بهت انگیزه میده 

⚜برگزاری دوره ۳۲ام کلاسهای لاغری با حضور بیش از۳هزار نفر

✅لاغری با رویکرد ذهنی✅
شروع دوره شنبه ۵خرداد ماه
هفته اول رایگان✅

https://telegram.me/joinchat/D4X3rUEGXbPmrxI_x9bVtw

❤خدای من شنوای دعاست ❤
 ببين دخترك توپولي جونم  من تو ١ ماه از ٩٣ رسيدم به٨٣   فقط هم نون  و &n ...

سلام،واقعا انقدر زیاد کم کردین؟دمتون گرم منم مجبورم کم کنم واسه اینکه بتونم نی نی بیارم ان شالله شکم دارم  فقط بعد زایمانم اصلا کوچیک نشد میشه یخورده از رژیمتون بگین؟ دعای خیرتون میکنم 

سلام،واقعا انقدر زیاد کم کردین؟دمتون گرم منم مجبورم کم کنم واسه اینکه بتونم نی نی بیارم ان شالله شکم ...

عزيزم مصرف نون روخيلي كم كردم روزي نيم ساعت رقصيدم هروز برنج هم هفته اي يبار فقط  اما انگور و  هندوانه زياد خوردم

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

عجب ادمیه ها ولی بنظرم فقط به خاااطر خودت شروع کن وزن کم کن فقط بخاطرسلامتیه خودت برو اینستا پیج hese_khoob.ir دمنوش برای لاغر کردن داره مشاوره بگیر رایگانه خیلیا جواب گرفتن راه خیلی راحتیه فقط باید دمنوشارو بخوری و یسری چیزارو رعایت کنی همین اگه هرچی راه بوده امتحان کردی جواب نگرفتی این حتما جواب میده بیا به پیج تا اشنات کنم با دمنوشا و مشاوره بگیری اگه خاستی بعد تهیه کن