2777
2789
عنوان

عروس چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 9319 بازدید | 102 پست
چ جوری

هيجي روزي ١ ساعت برقص اهنگ بزار 

اگه حوصلت نميگيره هر سه چهار ساعت با دو تا اهنگ برقص كم كم خودت راغب ميشي  خودتو دوست داشته باششششش  جلو ايينه برقص  

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دوسش دارم نمیتونم جداشم

اوکی پس حرفی ندارم دیگه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خخخ بله😹كرده بودم پرسينگ بود زمان لاغري البته الان باز دازم لاغز ميكنم

منم شيش ماهه حدودا اينكارو كردم 

اصلا عفونت نداستم 

عالي بودا 

خيلي راحتت

الان يك هفتست عفونت كردم😐نميدونم چيكار كنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
واای چرا همه از چاقی مینالن چرا کسی درد لاغری منو نداره؟ من‌فک میکردم دختر چاق برا مرد قششنگتره

منم درد لاغري داشتم😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
شکم داشته باشی نمیشه نه؟؟منم خیلی دوس دارم

نه ديگه  منم يه زمان٦٥ ك بودم البته قدم١٧٧ هست شكمم صاف يود زدم بعد يه مدتم درش اوردم و بسته شذ كلا

اما به خاطر استرس و پرخوري تو ٦ ماه ٩٣ ك شذم  ماه پيش بخودم گفتم بسه ديگه نبايذ اينجوري باشي بايذ همون ادم قبل بشي    خودمو تشويق كردم اولش يكم سخته اما. شروع كن كم كم 

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
چی کار کردی بعدش

من خوب بودم 

هيكل و صورتم پر بود 

مريض شدم ١٥كيلو كم كردم 

شدم ني و قليون 

قرص چاقي خوردم خوب شدن