2777
2789
عنوان

اکسم بهم زنگ زد

587 بازدید | 31 پست

امروز بهم زنگ زد گفت آروشاااا این دوستم از فلان شهر اومده داریم منچ بازی میکنیم شرط بستیم هرکی برد میریم طرقبه هر خرجی بشه با اونه.با شوخی و خنده گفت دارم به هفت روش سامورایی م.یک.نم.ش.فقط بهت زنگ زدم تا دستور بدی که ازش ببرم.گفتم معلومه که میبری من تورو میشناسم.صدام رو بلندگو بود طرف گفت اینجوری حساب نیس داری بهش روحیه میدی.من کسیو ندارممم🤣بعد اکسم گفت بعلههه قبلا هم وقتی به تو زنگ میزدم تو میگفتی ببر من بازی رو میبردم.وگرنه قبلش میباختم😂.حالا چند روز قبل هم صحبت کردیم گفت آروشا هعییی اصلا زندگی نکردم از 13 سالگی همش کار کردم الانم همش ضرر میکنم اصلا جوونی نکردم.بعد من بهش گفتم اتفاقا تو زندگی رو بردی.همسن و سالای تو حتی بلد نیستن چجور کار کنن.تو از همشون جلوتری.چون تازه رفتی اون شهر سرمایه گذاشته خب طبیعیه که زیاد خرج میشه نگران نباش هنوز اولشه پیشرفت میکنی.بعد بهش گفتم منم باید برم کلاس کامپیوتر ولی چون تازه شهریه دانشگامو دادم پول کم میاد ایشالله یکی دوماه دیگه میرم بعد گفت من پولشو میدم شماره کارت بده گفت نههه.تو هفت هشت میلیون الان داری؟گفت آره دارم.گفتم پس برو کلاس کامپیوتر ثبت نام کن مدرک بگیر اونوقت یه سایتی دارم برات میفرستم فریلنسر میشی پروژه برمیداری مثلا تو یه روز 20 میلیون به جیب میزنی.گفت چقد خوووب گفتم آره بابا غصه نخور زندگی همه جوره جا داره برای پیشرفت کردن.بعد گفت چقد حالم خوب شد.انرژی گرفتم از صحبت کردن باهات.منم گفتم خداروشکرررر✨️

تو هر موقعیتی به خودم افتخار میکنم😌🩷!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منی که ساکن مشهدم و الان هوس رفتن به طرقبه کردم 🫠

من نه دیوونه ام و نه مستعد تراپیست .نه تاکسیکم و نه رد فلگ. فکر میکنم اونقدر خوب نقش بازی کردم که توام باورت شد آدمم؟بابا من گربه امممم 🐈فقط مجبورم تظاهر کنم به آدم بودن، چون حوصله ی پنجول کشی با همنوعینم رو ندارم.

وایییی منممم🥹😂🤝مخصوصا موج های آبی.ما چند روز دیگه میریم.

عزیزممم😂🤍

به شادی همیشه 💕

اسمتم خیلی زیباست.

من نه دیوونه ام و نه مستعد تراپیست .نه تاکسیکم و نه رد فلگ. فکر میکنم اونقدر خوب نقش بازی کردم که توام باورت شد آدمم؟بابا من گربه امممم 🐈فقط مجبورم تظاهر کنم به آدم بودن، چون حوصله ی پنجول کشی با همنوعینم رو ندارم.