2777
2789
عنوان

نماز خوندن

35 بازدید | 8 پست

سلام من نزدیک چند هفته هستش که نماز هام رو نمیخونم الان میخوام دوباره شروع کنم بخونم خیلی هم میخوام بخونم اما نمیتونم اصلا به نماز که فکر میکنم تپش قلب میگیرم نمیدونم چرا میشه بگین چیکار کنم که عین آدم نمازمو بخونم؟کسی تا حالا مثل من شده؟

هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که ازتون معذرت خواهی کنم❤️

آره من تازه من نمازشب میخوندم ولی الان هیچی به هیجی🤦♂️

منم خیلی روی نماز هام حساس بودن اصلا نمیذاشتم نماز هام قضا بشه یه مدت نخوندم چون با خدا قهر بودم(خاک تو سرم واقعا) ولی الان میخوام بخونم ولی نمیتونم

هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که ازتون معذرت خواهی کنم❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بزور و نصیحت و حرف بقیه نمیشه ،خودت اراده کن هرچیزی که مانع نماز خوندن بشه بهانس با عرض معذرت حتی ...

بله درسته

خیلی ممنونم

به عمرم یبار نماز خوندم اونم موقع جشن تکلیف تو مدرسه😑میشه به حدودا ۱۲ سال پیشاطلاعی ندارم

دیگه عقاید متفاوته دیگه😅