2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب چیزی درست نمیشه خودشم میگه نمیدونم چرا ایتجوری شدیم، ظاهرا یه دختری فهمبدم واسه بد شدنمون دعا گرف ...

رابطه ات رو خصوصی نگه دار همیشه

چرا مگه میشه با حرف تغییر نکرد و درست نشد مگه این که نخواد مگه این که دوست نداشته باشه

ناس و فلق هرروز بخون برای خودتون

رابطه ات رو خصوصی نگه دار همیشهچرا مگه میشه با حرف تغییر نکرد و درست نشد مگه این که نخواد مگه این ک ...

چشم، ولی دختره از قبلنه یعنی قبلا رفیق بوده باهاش خودمم رفیق بودم بعد دیگ دختره حسودیش شد که ابن بعد رابطع باهاش رفیق نیس و بهش زنگ میزد بعد بهم گفتن دعا گرفته نمیدونم چی بگم واقعا

چشم، ولی دختره از قبلنه یعنی قبلا رفیق بوده باهاش خودمم رفیق بودم بعد دیگ دختره حسودیش شد که ابن بعد ...

بی بلا عزیزم... نه قربونت برم قدرت خدا بالاتر بنده اشه ....

بد به دلت راه نده حرف بزنید حضوری 😘

اولاا که به دعا و اینا فکر نکن چون ذهنت جذبش میکنه مثبت فکر کن و باهاش صحبت کن مطمئن باش آدم عشقشو نمیتونه به سادگی بذاره کنار

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(

اولاا که به دعا و اینا فکر نکن چون ذهنت جذبش میکنه مثبت فکر کن و باهاش صحبت کن مطمئن باش آدم عشقشو ن ...

ای خدا، اصلا دست خودم نیس ولی همش رو مخمه اما سعیم رو میکنم، ولی وقتی اینطوری رفتار میکنه اصلا حالم بد میشع برا همین به کات فکر میکنم

ای خدا، اصلا دست خودم نیس ولی همش رو مخمه اما سعیم رو میکنم، ولی وقتی اینطوری رفتار میکنه اصلا حالم ...

بهش یه تایم تنهایی بده زیاد رو مخش راه نرو خودش پیگیرت میشه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن! ☆ با گربه ها مهربون باشیم(