2777
2789
عنوان

کیا مجردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 107 پست
۳۷سالمه و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره و در اصل روستاس خیلی کوچیکه بیکارم متاسفان ...

ای وای عزیزم💔

چه بدشانسی آوردی

ایشالله حل بشه مشکلت و مشغول به کار بشی

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرکت پتروشیمی

حقوقشون خیلی خوبه تلاش کن ببین دوباره نمیشه یه کاری کنی تورو بپذیرن..

زندگیت از این رو به اون رو میشه یا توی همین کانالا بگرد شاید زمان دوباره ای برای مصاحبه تعیین کردن

والا هیچکس به مردا حرف در نمیاره مرد ۵۰ساله میره دختر زیر ۱۸سال میگیره .دخترای ۳۰سال یا ۳۲.۳۳.اینا ه ...

من ی دختر ترشیده ام ب قول شما ۳۲سالمه

ولی مردا هیچوقت هیچوقت حرفی نزدن اتفاقا خوشحال بودن و حمایتم کردن و تشویق

ولی از زنها و حتی دخترای جوان بیشتر اذیت دیدم

چرا ؟

چون انتظار داشتن ی دختر ترشیده باشم تو خونه نشسته در پوچی و بدبختی

ولی شاد و مستقل و موفق شدم و ارزشها و باورها تغییر کرد

ب نظرم الان دخترا ازادانه انتخاب میکنن مجرد باشن

و خود خانمها ازادانه انتخاب میکنن اسیب بزنن چون ب خاطر تصمیمات خودشون احساس شکست میکنن

والا ما هم سختی داریم مدام اینور و اونور بالاخره کار کردن و تموم این چیزا هست تازه در آینده یه تنه ب ...

درسته ولی اگه ی مرد تا آخر عمز هم مجرد باشه هیچ اشکالی نداره انگار ولی میدونی ب ما دخترا چقد حرف حدیث تیکه مسخره.فکرش بکن به دختر ۲۰ساله.۲۴ساله .۲۶ساله .۲۷.ساله که تو اوج زیبایی و جوانی هستن و سن زیادی ندارن.بیان بگن کسی تورو نمیگیره تو پیر دختری تو ترشیده ای تو دیگه بدرد ازدواج نمیخوری.ما مگه چن سالمونه.پس ما دقیقا کی جوون هستیم .وقتی هم که کوچیکم باز میگن بزرگیم

بی تو تنهام 
خیلی ممنونم عزیز دلمولی زخمهایی ک ب خاطر دختر بودن توی فرهنگ فاسد بر روی دل ما نشسته حتی ب اشتباه خو ...

کاملا درست میگی عین حقیقته

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

درسته ولی اگه ی مرد تا آخر عمز هم مجرد باشه هیچ اشکالی نداره انگار ولی میدونی ب ما دخترا چقد حرف حدی ...

ببین هر دو تا جنس سختی میکشن الان شما توی خونه باشی و کار نکنی شاید بهت حرفی نزنن اما ماها اگه بخوایم توی خونه بیکار باشیم مدام سرکوفت و هزار تا حرف هست هر دو جنس چه زن یا چه مرد سختی میکشن البته درباره این بالا رفتن سن و تیکه انداختن ها باهات موافقم،، دهن مردم رو که نمیشه بست

من ی دختر ترشیده ام ب قول شما ۳۲سالمهولی مردا هیچوقت هیچوقت حرفی نزدن اتفاقا خوشحال بودن و حمایتم کر ...

من همین الان میخاستم بگم انقد که همجنسای خودمون بهمون این حرفا میزنن مردا نمیزنن.من حواسم نبود که بگم همجنسامون دقیقا اینجورن

بی تو تنهام