2777
2789
عنوان

کیا مجردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون

والا هیچکس به مردا حرف در نمیاره مرد ۵۰ساله میره دختر زیر ۱۸سال میگیره .دخترای ۳۰سال یا ۳۲.۳۳.اینا همه تو اوج جوانی و زیبایی هستن .تف به اون کسی که گفته ترشیدهمه دخترا رو افسزده و مریض کردن دخترا اعتماد بنفس ندارن خودشون زشت میدونن چرا همش بخاطر مردا

بی تو تنهام 

۳۷سالمه و مجردم تو شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره و در اصل روستاس خیلی کوچیکه

بیکارم متاسفانه ب هزاااار در زدم ولی نمیدونم چرا تلاشم ثمر نداره

ارشد دارم

از وضعیتم بشدت ناراضی ام

با هزار زحمت جون کندنی آزمون استخدامی دادم بدون هیچ سهمیه ای قبول شدم و حتی مصاحبه هم رفتم و قرار شد آخر خرداد مدارک تکمیلی ببرم ک جنگ دوازده روزه همه چیزو خراب کرد و گفتن دست نگه دارید و تا ب امروز خبری نشد

پیگیری کردم دوتا انسان شریفی ک میتونستن بهم کمک کنن پیدا کردم که تا یکیشون خواست برام کاری کنه حکم بازنشستگیش اومد و بازنشست شد و اون یکی هم جابه جا شد و پست و مقام قبلی رو نداره و ب قولی براش تره خورد نمیکنن

ولی من بهت افتخار میکنم باریکلا ایشالا موفق ترم بشی بزنی تو دهن همه اونایی که دخالت میکنن

خیلی ممنونم عزیز دلم

ولی زخمهایی ک ب خاطر دختر بودن توی فرهنگ فاسد بر روی دل ما نشسته حتی ب اشتباه خوب نمیشه

اتفاقا چون ب خاطر چیزای پوچ زخم خوردیم بیشتر و غم انگیز تر هم میشه

والا هیچکس به مردا حرف در نمیاره مرد ۵۰ساله میره دختر زیر ۱۸سال میگیره .دخترای ۳۰سال یا ۳۲.۳۳.اینا ه ...

نه اینجوریم نیست که حتی 5 تا انگشت دست هم شبیه هم نیستن، نمیشه یه تعدادی رو به همه ی مردا تعمیم داد

والا هیچکس به مردا حرف در نمیاره مرد ۵۰ساله میره دختر زیر ۱۸سال میگیره .دخترای ۳۰سال یا ۳۲.۳۳.اینا ه ...

مردا ۱۰۰ سالشونم بشه بازم خودشونو لایق بهترین زنا میدونن😂

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛