2777
2789
عنوان

کیا مجردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 107 پست

سلام اسی من کارآنلاین دارم سالن دارم فقط کافیه جواب مشتریاموبدی وساعت اومدنشون به سالن رو هماهنگ کنی هیچ هزینه ای هم لازم نیست بدی ویزیتور دارم اما کمه بازم لازم دارم حقوقت رو هم روزانه تسویه میکنم گروه هم دارم که بچه های نی نی سایت عضوشدن کاردادم بهشون وروازنه کلی درامددارن اگه خواستی این آیدی ایتامنه درخدمتمSani121200@کپی کن توپیامای ذخیره شده بزن روش میادبالا چون مشتری هام زیاده خودم وقت نمیکنم جواب بدم

ببخشیداسی شایدکسی به این پول نیازداره

گروهم دارم که عضوتون کنم ببینیدنی نی سایتیاکارمیکنن و حقوقشونم پرداخت شده

خریدارموی طبیعی بانوان به بالاترین قیمت👩ویزیتورمو لازم دارم برای جواب دادن به مشتری هام بدون هیچ هزینه ای و حقوق روزانه تسویه میشع کسی خواست پیام بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۳جدا شدمقصد مهاجرت دارم...سال دیگه ام قصد دارم از شهرمون مهاجرت کنم یه شهر بزرگتر تا شرایطک اوکی کن ...

ماشالا

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم 🫥 از پسرا متنفرم ❌️ دیر فهمیدم تنها دوست واقعی آدما ، خانواده و حیوانات هستن 🙃 خطاب به تویی که نیاز داری بشنوی : دوست داشتن یک نفر و مناسب بودنش برای زندگی تو ، دو تا چیز متفاوتند 🫂 محل تولد واقعی مان جاییست که برای اولین بار نگاهی هوشمندانه به خودمان میاندازیم. 💫🌱🌸ی تقلب بهت برسونم❓️هروقت دیدی داری رفتارهای بد یک پسر و توجیه میکنی، بدون اون اونقدری که باید دوستت نداره🫵🏻اگه خواستی قضاوتم کنی بدون که تو با کفشای من راه نرفتی ✨️ INFJ نزدیک به INFP ❤️🔥🧠🧗🏻♀️💎🌊🧘🏻♀️✨ ی دختر خوش قلب ، مهربون ، صاف و ساده ، سختی کشیده و عاشق هنر🧚🏻♀️ هاپو🐶 و پیشی🐈⬛

نه راضی نیستم نزدیک تولدمه آرزومه دیگه سال بعدمو قرار باشه همینجوری بگذرونم هیچ تغییری نکنم کلا از همه لحاظ دیگه نبینم قشنگ ناامید ناامیدم اصلا هیچوقت خواستگار خوبم نداشتن اکثرا آشغال و داغون دو سه تاشم من جوابم مثبت بود جواب رد دادن خیلی دلم شکسته اونقدر که از دل شکستگی زیادم سرمو میخوام بکوبم دیوار کی این همه از سنم گذشته باورم نمیشه رابطه هامو شکست خورده و داغون در اصل هیچوقت هیچ کجا و هیچ لحظه یه کیس درست حسابی بهم پیشنهادبده هم نبود کاش بمیرم فقط خیلی هم تحت فشارم همه جوره مخصوصا از خانواده و اطرافیان محیط کارمم چپ و راست درمورد مجرد بودن من حرف میزنن یعنی از خونه فرار میکنم مبرم اونجا هم آرامش ندارم