2777
2789
عنوان

تعیین مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست
خب قبول نکنید .

داداشم میخاد قبول نکنه

ولی ما اصرار میکنیم قبول کن ۷۰ تارو

میخواستم نظرات شمارو بخونم و بهش نشون بدم

چون میگه میترسم فردا ب دلایل الکی بره بزاره اجرا و نتونم از پسش بربیام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه اينجوري نيست.شما همه اموال رو توقيف ميكني..نه به اندازه ١٤ تا.قانون صريح تصويب شده دارع.ماهم مهري ...

اصلا ملکی که داماد توش زندگی میکنه و ماشین شخصیش توقیف نمیشه. اینا جز اعصاره. اگه اضافه داشته باشه توقیف میکنن که با این اوضاع اقتصادی کی اول زندگی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

قبول نکنید

ازدواج یه موضوع مشترک هست

نمیشه خونه و جهیزیه و همه چیز با پسر باشه و هیچی با دختر

در کل از نظر من با مهریه ۱۴ باز هم زیاد هست که خونه و جهیزیه هم کامل با پسر باشه

موضوع درس خوندن هم که قبول کردن نداشته و هر کسی باید بتونه درس بخونه،بره سرکار و...

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

میگن ۷۰ تا یدونه هم کمتر نمیشهیه سری داداشم گفت من نمیتونم خدافظو فلانبعد دوباره دختره فرداش پیام دا ...

70 واقعا منصفانست

اگر از اول میگفتن 114 تا الان سر هفتاد گیر نبودین

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
داداشم میخاد قبول نکنهولی ما اصرار میکنیم قبول کن ۷۰ تارو میخواستم نظرات شمارو بخونم و بهش نشون بدمچ ...

نه اصرارش نكنيد فردا روز خداي نكرده باهم نسازند بيشتر از همه شما خجالتزده ميشيد

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني
ملک معرفی میشه و فکر کنم به مزایده گذاشته میشه تا بفروشن و مهریه خانوم پرداخت میشه .

چيزي ك از طريق ثبت توقيف

ميكني ، بسته به قيمتش و اينكه در كل اقا بگه من خونه ديگه دارم با ندارم ، يا بخشي از دنگ به اسم خانم ميشه

يا اقا خودش بايد بفروشه.. زمان ميدن فروش نره

ميره مزايده ك اون چون خيلي كمتر قيمت واقعي هست

معمولا هودسون مبفروشن

💕

میگه من هرچی گفتن قبول کردم ولی اونا یه حرف منو قبول نمیکنن

دختره حق داره قبول نکنه

چون بعد تا تقی ب توقی میخوره مرد میگه 14 تا سکه رو میدمت برو

ببخشید اما مرد ها اکثرأ اینن

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

جوری میگی قبول کردیم انگار شرطشون این بوده پاریس خونه بخره یا بپذیره بره سوئیس درس بخونه!تو ذهنتونو ...

تو این شرایط اقتصادی فراهم کردن همه اینایی ک قبول کردیم سخته، عروسی و جهاز و خونه و توقعات عروس خانم و.... همه اینها به عهده پسر هست

و انتظار داشتیم عروس هم راه بیاد که شروع بشه زندگی

الان خود تو ازدواج کنی میگی سال تولدم سکه بندازید ولی دختر مردم ۱۴تاجالبه

والا با این وضع سکه و طلا ۱۴ تا خیلی زیاده اره قبلا کم بود ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون می شد الان نه

دختر عموی خودم همین چند وقت پیش ازدواج کرد از همه نظر هم عالیه هم خوشگل هم خوش اندام وکیل هم هست مهریشون چندشاخه نبات بود

میگن ۷۰ تا یدونه هم کمتر نمیشهیه سری داداشم گفت من نمیتونم خدافظو فلانبعد دوباره دختره فرداش پیام دا ...

بیشتر شبیه معامله هست تا ازدواج 😑

کاش همه عاشقانه ازدواج کنن

از این ازدواجا بیزارم

بر حذر باش از هر آنچه گریخت، که هما جستجو نمیخواهد.

داداشم میخاد قبول نکنهولی ما اصرار میکنیم قبول کن ۷۰ تارو میخواستم نظرات شمارو بخونم و بهش نشون بدمچ ...

فامیل ماهم هر جا میرفت خواستگاری مهریه میگفت 14 تا

تهش خانواده دختر قبول نمیکردن

بابام میگفت آخه دختر خودتون باشه با 14 راضی میشین؟

میگفتن میترسیم بذاره اجرا

تهش مجبور شدن با 114 کنار بیان

داداشت راضی میشه 14 تا با کل حق حقوق دختر رو بده؟ مثلا منظورم از حق و حقوق حق تحصیل حق اشتغال حق طلاق و ایناست

اگر داداشت راضی میشه این پیشنهاد و بدین شاید عروس پذیرفت

در کل دو طرف کنار بیاین اگر همه چی اوکیه

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
چيزي ك از طريق ثبت توقيفميكني ، بسته به قيمتش و اينكه در كل اقا بگه من خونه ديگه دارم با ندارم ، يا ...

من شنیدم اگه فقط یه خونه داشته باشه چون سرپناه محسوب میشه توقیف نمیشه ، البته باید متراژش از یه حدی پایین تر باشه.

فامیل ماهم هر جا میرفت خواستگاری مهریه میگفت 14 تاتهش خانواده دختر قبول نمیکردنبابام میگفت آخه دختر ...

داداشم هم راضی بشه اونا میگن ۷۰ تارو باید تحت هر شرایطی بدید

چون اقوام نزدیکمون مثلا دختر عمو و دخترداییش این تعداد سکه انداختن