2777
2789
عنوان

تعیین مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 78 پست
خب اينا قبول كردند ديگهاونام بايد نرمش نشون بدن..

کار شاخی نکردن ک قبول کردن خونه شهر دختر باشه

نمیشه انتظار رفت بخاطر این دختر کمتر بخواد

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ملک و املاک به نامش باشه توی مرحله ی اول پرداخت مهریه به اندازه ی ۱۴ تا سکه اموالش توقیف میشه ب ...

نه اينجوري نيست.

شما همه اموال رو توقيف ميكني..نه به اندازه ١٤ تا.

قانون صريح تصويب شده دارع.

ماهم مهريه داديم ملك ٣٠ ميلياردي توقيف شده براي

١٠ ميليارد

💕

14 تا خیلی کمه ولی چون جهاز نمیاره نه حرف اون نه حرف شما 50 تا حقشه

اره میشه اینجوری کنار بیان

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بايدي ك وجود نداره.. توافق هستميتونن دخترشون رو ندن زوري نيست ك😬

دقیقا باید وجود نداره

تهش دخترشونو نمیدن

نمیشه مفت مفت که

نه اينجوري نيست.شما همه اموال رو توقيف ميكني..نه به اندازه ١٤ تا.قانون صريح تصويب شده دارع.ماهم مهري ...

ملک معرفی میشه و فکر کنم به مزایده گذاشته میشه تا بفروشن و مهریه خانوم پرداخت میشه .

خودشون میگن ۷۰ تا کمتر اصلا نمیشهولی نمیخوان هم این مورد رو از دست بدن چون بچه سالمیه و اهل خانواده ...

با دست پس میزنن با پا پیش میکشن!!!

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

جوری میگی قبول کردیم انگار شرطشون این بوده پاریس خونه بخره یا بپذیره بره سوئیس درس بخونه!

تو ذهنتونو به سبک افغانیا حق دارین نذارین طرف درس بخونه و باید بیاد با خونواده شوهر زندگی کنه بعد از این طرف مهریه که اونا نقد میدن رو حتی به عنوان وعده سر خرمن هم زیاد میدونید و توقع جهاز دارید.

هیچی. بیخیال اون بشید و اینقدر برید خواستگاری تا یکی که خودش یه مشکلی داره قبول کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
داداشم میگه چون هیچ شناختی روش ندارم، خدای نکرده خواست بزاره اجرا نمیتونم ۷۰ تارو بدم

داداش منم ١٤ تا ميگه

خونه و ماشين داره جهازم خودش خريده چيده مثل تازه عروساس خونه ش😍

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني