من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
فامیل ماهم هر جا میرفت خواستگاری مهریه میگفت 14 تاتهش خانواده دختر قبول نمیکردنبابام میگفت آخه دختر ...
داداشم هم راضی بشه اونا میگن ۷۰ تارو باید تحت هر شرایطی بدید چون اقوام نزدیکمون مثلا دختر عمو و دخترداییش این تعداد سکه رو مهر انداختن و ما نباید پیش اونا کم باشیم
تو این شرایط اقتصادی فراهم کردن همه اینایی ک قبول کردیم سخته، عروسی و جهاز و خونه و توقعات عروس خانم ...
خب انتظار به جایی نداشتید.
مگه این شرایط اقتصادی به نفع زنه؟ چون شرایط بده دیگه با ازدواج حقوق اولیه اش رو از دست نمیده؟ انتظار دارید همه چی مثل دهه شصت باشه فقط وعده سر خرمن مهریه هم ندید.
اون دخترم احتمالا کم سن و هیجان زدس که به برادرت پیام میده. کافیه بفهمه پیاماشو برای شما میخونه خودش بلاکش میکنه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
پس ی پسر هیچ توقعی نباید از دختره داشته باشه؟ دختر خانم خونه ای ک خود داماد داره نمیاد چون پایین تر از شهر اوناست
و میخاد. درسشو ادامه بده خب درس خوندنش تو زندگیشون تاثیر میزاره رفت و امد داره وقت بزاره درس بخونه تو خونه و... این ینی پسره از حقش گذشته ک زنش از وقت گذاشتن واسه اون کم بزاره تا درس بخونه
پس توقع یه پسر از دختر چیه؟ خونه ای ک داماد داره نمیاد چون پایین تراز شهر اوناست و میخاد درسشو ادامه بده خب درس خوندنش تو زندگیشون تاثیر میزازه ره رفت و امد داره وقت برای درس خوندن تو خونه و... و پسره داره از حقش میگذره ک زنش از زمان وقت گذاشتن واسه اون کم بزاره تا درس بخونه و جهاز هم رسم ندارن و اینکه سکه هم همونی باشه خودشون میگن
داداشم میخاد قبول نکنهولی ما اصرار میکنیم قبول کن ۷۰ تارو میخواستم نظرات شمارو بخونم و بهش نشون بدمچ ...
جان دل .اتفاقا برادرت آینده نگری درستی کرده .دختره اگر واقعا برادرت رو دوست داره باید جاهایی کوتاه بیاد .همه چی داداشت که خوبه
اصرار نکنید به قبول کردن .اینکه مهریه رو کی داده کی گرفته دیگه واسه گذشتش.اللن زندگی ها به مو بنده ..فردا روز اختلافی پیش اومد بابت اون ۷۰سکه کل خاندان تون به فنا میره
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
پس توقع یه پسر از دختر چیه؟ خونه ای ک داماد داره نمیاد چون پایین تراز شهر اوناست و میخاد درسشو ادامه ...
این دختر به درد داداشتون و به درد خانواده تون نمیخوره .بی خیالش شید .کلا فکر کنم جوری پیش میره اگر اصرار کنید که دیگه سایهه داداشتونم نمیبینید چه برسه خودش .از شهر خودتون براش دختر بگیرید تا دچار این شرایط نشید .
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
وقتی هیچی جهاز نمیگیره باید توقع مهریه شو بیاره پایین دیگه.دختره هم خرو میخواد هم خرمارو
دقیقااااا ...هم بره شهر دختره هم جهاز نمیده هم سکه رو نمیاد پایین .هم کل هزینه ی تحصیلم میخواد بندازه گردن داداش استارتر .خب یه غلام حلقه به گوش و به حساب بانکی بی پایان میخواد دیگه .تازه اون رسم و رسومات شهرشون برای عقد تا مراسمات دوره ی عقد تا عروسی و بعدش که بماند .