2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟؟؟ساقه مو اسیب دیده.مو رو تا جایی که اسیب دیده کوتاه کن.بعدم هر روز تخم مرغ بخور.زینکم بخور.ماهی ...

خب میشه تا پایین شونم ، من موخوره نداشتم تقریباً از زمانی که ریزش موهام شروع شد موخوره گرفتم

خب میشه تا پایین شونم ، من موخوره نداشتم تقریباً از زمانی که ریزش موهام شروع شد موخوره گرفتم

چاره ای نیست.موی اسیب دیده خودش بیشتر باعث ریزش میشه.

ماساژ کف سر هم خیلی به رشد ساقه مو کمک میکنه

اهن فیفول مکس خریدم دیروز اگ هرروز بخورم ضررداره؟ممنون گلم

نه.مشکلی نداره.

الان جدیدا میگن مصرف یک روز درمیون اهن جذب اهن بالا میبره.

وگرنه ما خودمون به زنان بارداری که فقر شدید اهن داشتن تا روزی سه عدد هم فروسولفات تجویز میکردیم.

اگه بدونی ریزش مو تنبلی تخمدان چه بلایی سرت میاره🫠💔

من موهام به شدت پرپشت بود تنبلی تخمدان دارم و دکتر نرفتم نمیدونستم علت ریزشم از اینه وحشتناک موهام ریخت عکس سرم رو ببینی فرار میکنی!...حتما حتما پیگیری کن و خودت رو درمان کن تا به وضع من دچار نشی،حتما اصلاح سبک کن راجبش سرچ کن متوجه میشی چیکار کنی من یه ماه و خورده ای اصلاح سبک کردم خیلی حالم بهتر شده دارم دکتر زنان هم میرم ریزش موهام هم انگار کمتر شده🥺🥺

درخواست نده بیشرف لعنت به اون نطفه و لقمه ی حرومت!!!🫏🫏🫏خدایا تو خود گفتی که نزد قلب های شکسته خانه داری!شکسته قلب من جانا؛اکنون به عهد خود وفا کن😔💔...به قول صائب:آرامش است عاقبت اضطرابها🫠🩵