2777
2789
عنوان

تازه عروس

86 بازدید | 23 پست

سلام به همه من تصمیم گرفتم به جای جهاز خونه بخریم و اما الان جهازم یه خورده قبلا خریدم و الان مونده با اینکه خیلی چیزا رو حذف کردم و اینکه خانواده همسرم به دلایل مالی عروسی و طلا نمیگیرن حتی تو خرید خونه هم کمک نکردن و الآنم من ۲ سال و نیم هست حدودا نامزدم به نظرتون چیکار کنم ؟ بدون هیچی برم خونه خودم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه میتونی هنوز خونه بابات بمونی که یکم کار کن و چیزای ضروری بگیر و برو سر زندگیت

جهاز رو به خورده طلا دارم شاید فروختم براش ولی تصور کنید چهارم هم خیلی مختصر شد و عروسی و طلا هم در کار نیست و حتی خونه رو هم به جا جهاز نصف پول رو دادم و نصف دیگه هم وام گرفتیم من و همسرم به نظرتون زشت نیست ؟؟ نمیگن دختره رو خانواده شوهر هیچ خرجی نکرد 😭

ینی بابات قراره جهاز نگیره خونه بخره برات؟

من پارسال خونه خریدم ۲ تومن که پدرم ۱ تومن دادم به جا چهارم یعنی من اینطور خواستم چون خانواده شوهرم فهمیدم نمیخوان خونه بخرن برامون

جهاز رو به خورده طلا دارم شاید فروختم براش ولی تصور کنید چهارم هم خیلی مختصر شد و عروسی و طلا هم در ...

اگه شوهرت ارزشش و داره این فداکاری هارو به چپت بگیر همه رو و بچسب به زندگیت بدون این حاشیه ها

اگه شوهرت ارزشش و داره این فداکاری هارو به چپت بگیر همه رو و بچسب به زندگیت بدون این حاشیه ها

همسرم الحمدالله خوبه و ذات خوبی دارن اما حس میکنم حرف بقیه عقده شه برام میترسم از این

صبر کنم خانواده همسرم کاری نمیکنن اصلا یعنی زمان هم بدم بهشون بی فایده است

برو سر زندگیت و با شوهرت خوش باش،،همه فقط ۲ روز اول پشتتون حرف میزنن بعدش دیگه خبری نیست،،،تو هم هفته ایی یه روز برو خونه مادر شوهرت برا شام و بخور و برگرد

همسرم الحمدالله خوبه و ذات خوبی دارن اما حس میکنم حرف بقیه عقده شه برام میترسم از این

پدرم دوست داره خودش برام جهاز رو بخره و کمک کنه اما همسرم دیگه اجازه نمیده و میگه بسه زشته

برو سر زندگیت و با شوهرت خوش باش،،همه فقط ۲ روز اول پشتتون حرف میزنن بعدش دیگه خبری نیست،،،تو هم هفت ...

قصد داشتم یه مهمونی ساده با فامیلای خودم تو خونه مادرم باشه و بعد خودم برم آرایشگاه و لباس بپوشم و عکس و فیلم که دیدم پول اونم نداریم و گفتم پس فقط یه مهمونی بدیم البته بازم پدرم دوست داره هزینه لباس و آرایش و فیلم بردار بده ولی همسرم میگه زشته