2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 68 پست
وعده چیت هم گذاشتم باز اوکی نشد این فست چجوریه از کجا برنامشو بگیرم یکی دارم مال تایمیه باشگاه میرفت ...

ببین من متخصص نیستم که نظر بدمم ولی مثلا یه رژیمی هست رژیم سیب که روزی هفت تا سیب میتونی بخوری دوتا صبح دوتا ظهر دوتا شان یکیم میان وعده دیگه قهوه و آب و چای هم میتونی بخوری لین رژیم یک الی سه روز میتونه باشه

یا مثلا صبحانه یه تخم مرغ با یه تیکه نون ساعت 12ظهر

بعد ناهار ساعت 3 یا 4 بعدازظهر مثلا یه ظرف کوچیک سوپ جو

یا سینه مرغ گریل شده شام ساعت 7 یا 8 شب یه میوه بخوری یا سالاد و بعد دیگه هیچی نخوری جز مایعات تا فردا ساعت 12

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم عاشق غذاخوردنم. ۶ماه طولش دادم تا۷تاکم کنم چون نمیتونم خودمو کنترل کنم.سالم خوری و کم خوری رو عا ...

منم باید همینکارو کنم بابت پرخوریام ورزش کنم تا خودم عادت بدم به کم خوری

هویج عالیه واقعا آره مشکلم هله هوله خوردن من از بستنی و شکلات و شیرکاکائو اگه بگذرم درست میشم 😭

نخر جانم

نخر

من قبلا فریزرم پر از بستنی بود

یهو میدیدی روزی دو سه تاشو میخوردم

حالا اگه هوس کنم ماهی یکی دوتا میخرم

شایدم اصلا نخرم

وقتی تو خونه نباشه ، فشاری هم واسه نخوردن بهم نمیاد

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

ان شالله به زودی بیین من میدونم با این رژیم سخت ب بدنم آسیب زدم ولی احساس میکنم ارزششو داشت لااقل ال ...

اخخخ چه خوب

ینی منم دوباره سایزم میشه 40

انقدر لباسای قشنگ دارم که نپوشیدم

خب قدت بلنده ناجور دیده نمیشی با رژیم و فعالیت میتونی کم میکنی معدتو با چیزایی ک کالری کمی دارن پر ک ...

شما 60 بشی دیگه عالی میشه هیکلت

آره من فقط قدم به دادم رسیده ولی خیلی شکم و پهلو دارم و واقعا ناراحتم

نخر جانم نخر من قبلا فریزرم پر از بستنی بود یهو میدیدی روزی دو سه تاشو میخوردم حالا اگه هوس کنم ماهی ...

نمیخرم تو خونه باشه

شال و کلاه میکنم میرم بیرون میخرم میخورم😐 یه مدت از باشگاه میومدم گشنه م میشد شیر کاکائو با کیک شکلاتی میخوردم ولی واقعا قصد دارم اصلاح بشم