2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت

132 بازدید | 28 پست

در رابطه با تاپیک تغییر جنسیت دیدم خیلی از افراد آگاهی کامل رو درمورد همچین افرادی ندارن خودم به شخصه چندین سال تحقیق کردم و در اطرافیانم همچین اشخاصی بودن که به جسم حقیقی شون رسیدن خواستم بگم اگه سوالی درمورد افراد ت.ر.ن.س و تغییر جنسیت دارین میتونین بپرسین پاسخ میدم

هعی جنسیتمون رو دوس داریم

اما متاسفانه... 💔

حایی هستیم ک خیلی تبعیض جنسیتی هست

و خیلیا مجبوری از جنسیتشون متنفر میشن

و میرن این سمتی

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هعی جنسیتمون رو دوس داریماما متاسفانه... 💔حایی هستیم ک خیلی تبعیض جنسیتی هستو خیلیا مجبوری از جنسیت ...

کسی به دلیل تنفر از جنسیت همچین کاری نمیکنه افراد تی اس واقعا در جسم اشتباهی متولد شدن و با این عملا به خود حقیقی شون میرسن

کسی به دلیل تنفر از جنسیت همچین کاری نمیکنه افراد تی اس واقعا در جسم اشتباهی متولد شدن و با این عملا ...

اینم هس میدونم

کلی گفتم

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دختری که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

از روی حس میگن این جسم، جسم حقیقیشون نیست؟یا جسمانی هم تفاوت هایی دارند؟

افراد ت.ر.ن.س جسم کاملا سالمی دارن ولی حس شون با جسم شوند متفاوته مثل مرد ترنس(کامل اندام دخترونه داره ولی حسش پسرونهست و برعکس)

اگر کسی مشکل جسمی داشته باشه (دوجنسه باشه) مجبوره به یه سمت بره ،اما متاسفانه ترن س ها اکثرا پشیمون ...

ت.ر.ن.س با دو جنسه خیلی فرق داره کسایی که پشیمون میشن ت.ر.ن.س واقعی نیستن توهم ت.ر.ن.س بودن دارن

دو جنسه بدن دو تا جنسیت رو داره ولی ت.ر.ن.س جسمش سالمه کاملا چیزی کم یا اضافی نداره

افراد ت.ر.ن.س جسم کاملا سالمی دارن ولی حس شون با جسم شوند متفاوته مثل مرد ترنس(کامل اندام دخترونه دا ...

خب روح باید جسمو بپزیره یا جسم روحو؟

بعضیا هم تب تر نس

اون باید چیکار کنه؟

معمار و طراح داخلی ، مدرس. 

ت ر نس کلا توهم هست واقعی وغیر واقعی نداره

خیر توهم نیست همه دکترا و روان شناس ها تایید کردن شما مطالعه نکردین برای همین انقد راحت همچین حرفی میزنین

خب روح باید جسمو بپزیره یا جسم روحو؟بعضیا هم تب تر نس اون باید چیکار کنه؟

یه تی اس واقعی نمیتونه جسم قبل از عملش رو بپذیره به همین دلیل با انجام عمل جسم رو با روح یکی میکنن

تب ت.ر.ن.س بودن همیشگی نیست و تو یه سنی از ذهن آدم میاد بیرون و بیشترش تاثیر هورمون هاست برای همین زیر ۱۸ سال مجوز نمیدن به کسی و چندین سال باید جلسات روان درمانی بگذرونن تا مجوز بگیرن خلاصه که به ت.ر.ن.س های واقعی فقط مجوز عمل داده میشه