در رابطه با تاپیک تغییر جنسیت دیدم خیلی از افراد آگاهی کامل رو درمورد همچین افرادی ندارن خودم به شخصه چندین سال تحقیق کردم و در اطرافیانم همچین اشخاصی بودن که به جسم حقیقی شون رسیدن خواستم بگم اگه سوالی درمورد افراد ت.ر.ن.س و تغییر جنسیت دارین میتونین بپرسین پاسخ میدم
آقای مازیار تو سن بالا عمل کردن به همین خاطر اینطور به نظر میان ولی افرادی که تو سن کم و حداقل زیر ۳۰ سالگی عمل میکنن خیلی به سود شونه شکسته که نمیشن هیچ انگار دوباره متولد میشن
اون درد و هزینه هایی که تحمل میکنن آرزوی افراد تی اسه و گفتم کسی که واقعی باشه پشیمون نمیشه
اگر تا به بلوغ فکری نرسن و تحت روان درمانی قرار نگیرن ،مجوز جراحی نمی گیرن ،چرا بعد پشیمون میشن ،آدمایی که باید هورمون تراپی بشن ،شستشوی مغزی داده میشن تا تغییر جنسیت بدن ،نود درصدشون هم پشیمون میشن ،این آدما به تنظیم هورمون وانتخاب شغل مناسب روحیه اشون نیاز دارن ،نه تغییر جنسیت
شما الان آقایی تصور کن خودت میدونی آقایی ولی از بیرون خانوادت و بقیه تو رو دختر میبینن و اسیر یه جسم خانومی،چه حسی خواهی داشت؟قطعا درد و رنج و سختی میکشی زندگی ت.ر.ن.س ها هم تا قبل از عمل همینه
اگر تا به بلوغ فکری نرسن و تحت روان درمانی قرار نگیرن ،مجوز جراحی نمی گیرن ،چرا بعد پشیمون میشن ،آدم ...
خیر باز هم نظر من و بقیه افراد اینه تی اس واقعی پشیمون نمیشه و بیشتر قدر جسم جدیدش رو میدونه شما اگه قابلیت درک این موضوع رو ندارین میتونین قبول نکنین فقط افراد تی اس این انتظار رو دارن که از سمت آدم هایی با تفکر شما حرف نشنون و اذیت نشن
یه پسری بود تو دانشگاه خیلی رفتار های دخترونه داشت و بهم خیلی نزدیک میشدمن ازش دور میشدم چون نمیدونس ...
حرف خوبی زدین این هم در نظر بگیرین هر پسری که اخلاقای دخترونه و هر دختری که اخلاقای پسرونه داره ت.ر.ن.س نیستش ممکنه فقط از اون اخلاق ها و لباس ها خوشش بیاد همین ت.ر.ن.س بودن چیزی دردناک تر و فرا تر از این هاست و شما لازم نبود دوری کنین ازش باید عادی مثل بقیه افراد باهاش ارتباط داشته باشین
این که بعد یه مدت با ادم حس بگیرن و ادم نه را پس داشته باشه نه راه پیش خیلی بدهواقعا اینا نیازه تکلی ...
تکلیف با روح مشخص شده دوست عزیز فقط جسم باید باهاش یکی بشه و این که میگین با آدم حس بگیرن چه ایرادی داره؟این جور افراد هم انسانن حس پیدا میکنن،عاشق میشن،یه روز ازدواج میکنن و تشکیل خانواده میدن و...