2777
2789
عنوان

عشق اولش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
دیگه داشته بهت نشون میداده نمیخوادش ولی چون تو شرایط دختره یه جورایی بودم به دور از این حرفا واقعا د ...

خودت پسری رونخای. میمونی باهاش ولی این زبون باز بود گفتم معلوم نیست چی گفتی امیدوارش کردی دختره قرص خورده بود. گفت نباید عاشق میشد. من نگفتم چیزی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=421600429]عجب اشغالیه[/QUOTE. منم در تعجبم حالا همچین پسری بگ عاشقتم. باورمیکنی. من نکردم. . آخر گفت دوس دختر بازی گزاشتم کنار. گفتم نه. گفت نفرینت میکنم icon من انتقام اونارو گرفتم icon

[QUOTE=421600429]عجب اشغالیه[/QUOTE. منم در تعجبم حالا همچین پسری بگ عاشقتم. باورمیکنی. من نکرد ...

نه ایول بنازم دمت گرم😂کسی که به اونی که عاشقشه رحم نمیکنه صددرصد به توام رحم نمیکنه

صدتو واسه کسی بذاری باختی

نه ایول بنازم دمت گرم😂کسی که به اونی که عاشقشه رحم نمیکنه صددرصد به توام رحم نمیکنه

عاشقی حالیشون نیست. حالا هی اصرار داشت من میخامت. و فحش میداد ب دختره. ک دخترا زود وابسته میشن. و من چکارکنم. میدونی یکم تقصیر خود دختراهم هست

عاشقی حالیشون نیست. حالا هی اصرار داشت من میخامت. و فحش میداد ب دختره. ک دخترا زود وابسته میشن. ...

این که اره ولی فقط خدا میدونه چه قولایی بهش داده و زده زیرش

توام میخواسته به فنا بده

صدتو واسه کسی بذاری باختی