2777
2789
عنوان

عشق اولش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
نمی تونستم بفهمم واقعا کیو میخاد. ولی دختره هم کاری نکرده بود. ک این ولش کرد. گفت. اینجوری عاشق ...

اینکه یه شکی تو دلت بود واقعا اذیت کننده اس

میفهمم چی میگی

یه سوال بی جواب هزار تا فکرو خیال میاره

صدتو واسه کسی بذاری باختی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان حال دلت خوبه؟مهم اینه

نه ولی آرامش دارم نمیخام دیگ بازی بخورم. دوسال باهامه خاستگاری نیومده. جداشدم دیشب پ داد ج ندادم. تازه راه دادم بره بااون دختره نمیره

نه ولی آرامش دارم نمیخام دیگ بازی بخورم. دوسال باهامه خاستگاری نیومده. جداشدم دیشب پ داد ج ندادم. ...

ارامشت به هیچی ترجیح نده

تنهایی بهتره اینه وقتت حروم بشه

بچسب به هدفت فقط

اینکه یه شکی تو دلت بود واقعا اذیت کننده اسمیفهمم چی میگییه سوال بی جواب هزار تا فکرو خیال میاره

هرچی فحش بود دادمش گفتم میخای بری برو باهاش. جلوت نگرفتم بمونی بامن باز میگفت من دوست دارم. گفتم نکنه دختره محلش نمیده دیدم نه. اونم اگر این اراده کنه میاد. ولی این نمیخاست

هرچی فحش بود دادمش گفتم میخای بری برو باهاش. جلوت نگرفتم بمونی بامن باز میگفت من دوست دارم. گفتم ...

خب تو که میگی محلش نمیداد اصلا

دقیقا چرا کات کردی؟

من یبار همچین پسری و دیدم برای دختره میمرد بعد چندسالم باهم بودن یهو فرداش رفت با یکی دیگه انگاررر ن ...

ن رابطه ها بعدی الکیه. دلش بااون میمونه. اینی ک من میگم رلم دوسش نداشت زیاد اومد بامن ب نظرت میخاستش میومد بامن ولی دگ دلش بااون نبود

ن رابطه ها بعدی الکیه. دلش بااون میمونه. اینی ک من میگم رلم دوسش نداشت زیاد اومد بامن ب نظرت م ...

نبابا من اصلا دخترارو نمیشناختم با پسره چند سال دوست بودم اصلا دیگه از قبلی خوشش نمیومد عشقاشون الکیه کلا

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
خب تو که میگی محلش نمیداد اصلادقیقا چرا کات کردی؟

من فک میکردم دختره نمیخادش اومده بامن. جلو خودم پیامش داد جواب داد خوب بود. بعد گفت دیدی بخام میاد. بلاکش کرد. همینقدر دیوونه بود.icon ولی باورش نکردم. بخاطری گفتم بیا خاستگاری معطل کرد

من فک میکردم دختره نمیخادش اومده بامن. جلو خودم پیامش داد جواب داد خوب بود. بعد گفت دیدی بخام میاد ...

دیگه داشته بهت نشون میداده نمیخوادش

ولی چون تو شرایط دختره یه جورایی بودم به دور از این حرفا واقعا دلم سوخت واسش سخته یکیو بخوای و اینجوری کنه باهات

نبابا من اصلا دخترارو نمیشناختم با پسره چند سال دوست بودم اصلا دیگه از قبلی خوشش نمیومد عشقاشون الکی ...

جلو من پیام داد گفت ببین جوابمو میده ولی من نمیخامش.ی خرده حرف زد وسط حرفاش بلاکش کرد. وای دیوونه بود. گفت نگی منونمیخاد. من میام طرفت. من تورومیخام ک میام

دیگه داشته بهت نشون میداده نمیخوادش ولی چون تو شرایط دختره یه جورایی بودم به دور از این حرفا واقعا د ...

عزیزم خودت پیری بخادت نخای چکارمیکنی. آره رل منم کارش درست نی. تازه ولش کردم بره با همون. نمیرفت