2777
2789
گشنمه دلم ماکارانی با سالاد کاهو خواست 😀

من امشب درس کردم.نزدیکم نیستی برات بیارم.هرچند خوب نشد.نمیدونم چرا مواد ماکارانی رو قاطی میکنم گوشت ته قابلمه میسوزه بااینکه سیب زمینی ته دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امشب درس کردم.نزدیکم نیستی برات بیارم.هرچند خوب نشد.نمیدونم چرا مواد ماکارانی رو قاطی میکنم گوشت ...

مرسی از مهربونیت عزیزم 🌺

ببین لایه رویی که میریزی رو سیبزمینی رو ماکارانی سفید ساده بریز یکم

بعد ماکارانی با سس قاطی شده رو بزیز روش

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
مرسی از مهربونیت عزیزم 🌺 ببین لایه رویی که میریزی رو سیبزمینی رو ماکارانی سفید ساده بریز یکم بعد ما ...

شما مشخص دستپخت خیلی عالی دارین.جدی میگم.خوشبحال خانوادتون. ازاون گذشته دست ودلباز ومهربونم هستین چون هرترفندی که بلدین دارین به منم یاد میدین وبخیل نیستین

درسته.دقیقا.ته دیگ چی میزارین

نون لواش دو لایه میزارم از تجربه میگم که لواش باید دو لایه باشه تا ته دیگ خوشمزه بشه و نسوزه . سیب زمینی هم اگه بزارم نازک روش زردچوبه و فلفل قرمز میزنم ، نون بربری و نون سنگک هم گذاشتم خوبه . بربری یذره سفت میشه ولی سنگک یه لایه بزاری از لواش خوشمزه تر میشه

💚 الهی هر چی خوبیه مال تو 💚

من امشب درس کردم.نزدیکم نیستی برات بیارم.هرچند خوب نشد.نمیدونم چرا مواد ماکارانی رو قاطی میکنم گوشت ...

چون سس ماکارونی همون گوشت خوب به رشته نچسبیده و از هم جدا هستن . روغن نریز داخل ماکارونی در حال جوش . اگه بریزی سس به خورد ماکارونی نمیره ، مواد میره ته قابلمه

💚 الهی هر چی خوبیه مال تو 💚

نون لواش دو لایه میزارم از تجربه میگم که لواش باید دو لایه باشه تا ته دیگ خوشمزه بشه و نسوزه . سیب ز ...

چه جالب بود کاهو هم بعضی ها دیدم میزارن.ماکارانی رو با سس قاطی میکنی بعد میزاری دم بکش؟ابم روش میریزی موقع دم؟دم کنی هم استفاده میکنی؟

چون سس ماکارونی همون گوشت خوب به رشته نچسبیده و از هم جدا هستن . روغن نریز داخل ماکارونی در حال جوش ...

والا اصلا روغن نمی ریزم به اب ماکارانی درحال جوش ولی بخشی از گوشت میره ته و کناره های قابلمه ومیسوزه

من ته دیگه نون میذارم تافتون انقد خوب میشه یکمم کنجد میپاشیم کف قابلمه وای عالی میشه

منم ته دیگ ماکارانی حالا چه نون چه سیب زمینی .کنجدهم میریزم عالی میشه

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏