2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب بود کاهو هم بعضی ها دیدم میزارن.ماکارانی رو با سس قاطی میکنی بعد میزاری دم بکش؟ابم روش میریز ...

نه کاهو اصلا خوشمزه نمیشه فقط میسوزه اصلا امتحانش نکن . اره عزیزم یه لایه رشته یه لایه سس ، با دو تا چنگال یا دستکش میزارم با دست خوب قاطی میکنم ، میزارم رو گاز نصف لیوان آب میریزم شعله رو زیاد میکنم که بخار کنه ، بعد ۵ دقیقه دمکنی میزارم ، شعله متوسط رو به کم تا نیم ساعت دم بکشه .

💚 الهی هر چی خوبیه مال تو 💚

والا اصلا روغن نمی ریزم به اب ماکارانی درحال جوش ولی بخشی از گوشت میره ته و کناره های قابلمه ومیسوزه

چون احتمالا موادت خشکه عزیزم به خرد رشته نمیره ، سس باید آبدار باشه اگه خشک باشه به رشته نمیچسبه میره ته قابلمه . وقتی رب زدی دو تا ملاقه از آب ماکارونی که داره میجوشه بریز تو سس یه هم بزن خاموش کن . عالی میشه

والا اصلا روغن نمی ریزم به اب ماکارانی درحال جوش ولی بخشی از گوشت میره ته و کناره های قابلمه ومیسوزه

راستی اینکه میگی گوشت میسوزه بخاطر اینه که مدت زمان دم کشیدن و شعله گاز زیاده . بعد اینکه بخار کرد نیم ساعت با شعله متوسط بزار اصلا نمیسوزه . رشته رو هم من دقیقا بعد ۸ دقیقه از آب برمیدارم عالی میشه . تو رشته زرد چوبه هم بزن . بعد آبکش کردی حتما دو سه بار قشنگ آب سرد بگیر از هم بازشون کن . فقط هم از گوشت استفاده نکن سویا سبحان از گوشت هم خوشمزه ترش میکنه . رب هم فراوون بزن چهار پنج تا قاشق سر پر بزن ، بعد رب روغن بریز که رب تفت بگیره

از دم کنی واجب استفاده کنیم؟

من هم با دم کنی پختم هم بدون دم کنی هر دو خوب شد ولی با دم کنی بهتر میشه چون ماکارونی دائم بخار میکنه اگه دم کنی بزاری دون تر درمیاد اگه داری یبار بزار امتحان کن

چون احتمالا موادت خشکه عزیزم به خرد رشته نمیره ، سس باید آبدار باشه اگه خشک باشه به رشته نمیچسبه میر ...

بخدا همین کارم میکنم.نصف لیوان اخر سر اب می ریزم که رنگ رب باز بشه ولی بازم مشکل حل نمیشه

راستی اینکه میگی گوشت میسوزه بخاطر اینه که مدت زمان دم کشیدن و شعله گاز زیاده . بعد اینکه بخار کرد ن ...

چه جالب.حالا ایندفعه که درس کردم همه این تکنیک هارو به کار میبرم ونتیجشو اطلاع میدم