بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چ سختی والا چوونیشون تو دهه هشتاد گذشت ک اینقدر مالی بد نبود وقتی رفتن دانشگاه مدرک ارزش داشت استخدا ...
الان همه فقط به مسائل اقتصادی فکر میکنن ولی خیلی چیزای دیگه هم هست
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بنظرم دهه هشتاد و نود یا معصوم ترن باز ما دهه هفتادی ها شصتی ها حتی پنجاه و قبلتر یک دوره های خوب و خوشی داشتیم یکم بچگی کردیم ولی طفلی دهه نودیادو هشتادیا تا چشم باز کردن تورو و کرونا و جنگ و مذاکره و لینستا هزار کوفت و زهر مار دیگه از بچگی همش استرس ن مدرسه تونستن برن درست حسابی بخاطر جنگ و کرونا و..