2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هزینه چقده و چند مدت طول میکشه

والا داروهام آزاد حدود ۲۰ ملیون شد فوری اقدام بیمه ایرانیان کردیم تخمک کشی ۳۵ شد اگه بیمه بودیم از اول داروها نصف میشد هزینش ، تخمک کشی هم آزاد هفتاد هس انتقال جنین هم که آزاد ۷ تومن با بیمه کم میشه اگه تست سلامت و این چیزا هم بخواین هزینه دیگه که با بیمه کمتر میش

هیچی دیگه ...

والا داروهام آزاد حدود ۲۰ ملیون شد فوری اقدام بیمه ایرانیان کردیم تخمک کشی ۳۵ شد اگه بیمه بودیم از ا ...

از وقتی برم اقدام کنم چه قدر زمان میبره کلا تا بارداری ؟ جای دولتی رفتی؟

از وقتی برم اقدام کنم چه قدر زمان میبره کلا تا بارداری ؟ جای دولتی رفتی؟

دو پریود که بری داروها شروع میشه از همون روز تا حدودا ۱۵ روز اینا که تخمک کشی میکنن هایپر نشی همون موقعا انتقال میدن اگه هایپر شی دو ماه دیگه

منظور از هایپر هم اگه تخمکات زیاد باشه استراحت میدن بهت

من خودم هایپر شدم مهر انتقالمه

هیچی دیگه ...

[QUOTE=421581137]دو پریود که بری داروها شروع میشه از همون روز تا حدودا ۱۵ روز اینا که تخمک کشی میکنن هایپر نشی همون م ...[/QUOTقبلش نیاز به مصرف دارو نیس ؟ قبل از دوم پریود منظورمه

[QUOTE=421581137]دو پریود که بری داروها شروع میشه از همون روز تا حدودا ۱۵ روز اینا که تخمک کشی میکنن ...

نه ، ولی من از قبل مکمل اینا استفاده میکردم تغذیه ت پروتئین آب و سبزیجات گرمیجات خوب بخور تو از قبل خواستی برا مشاوره برو ببین چی میگن آزمایشی چیزی میخوان که آماده تر باشی من تمامی آزمایشاتم هر چی داشتم همون دو پریود بردم که جا دیگه داده بودم

هیچی دیگه ...