2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ، ولی من از قبل مکمل اینا استفاده میکردم تغذیه ت پروتئین آب و سبزیجات گرمیجات خوب بخور تو از قبل ...

قبل اینگه آی وی اف بری چند مدت قبلش مکمل خوردی ؟؟؟،،، زیر نظر پزشک خوردی ؟؟؟؟؟ ضروریه ؟؟؟؟،،،

قبل اینگه آی وی اف بری چند مدت قبلش مکمل خوردی ؟؟؟،،، زیر نظر پزشک خوردی ؟؟؟؟؟ ضروریه ؟؟؟؟،،،

قبلنا که دکترای دیگ میرفتم هر کدوم مکمل اینا میدادن میخوردم هر موقع هم تموم میشد استفاده میکردم خوب اره باعث میشه تخمکت با کیفیت بشه سه ماه استفاده کنی حله

(اپتی وومن ، ب کمپلکس ، زینک پلاس ، کوالی فول ، ویتامین د هم دو هفته یه بار )

همسرت هم بگو ال کارنیتن استفاده کنه ، ژل رویال بخوره کیفیت اسپرمش برع بالا

قند نوشابه شیرینی چربی مضر هله هوله هم سه ماه حذف کنید به نظر من سه ماه به تغذیه خوب برس البته هر دو و دوره رو بعد سه ماه شروع کنید

من رعایت کردم ۴۵ تا تخمک شد

هیچی دیگه ...

[QUOTE=421591419]قبلنا که دکترای دیگ میرفتم هر کدوم مکمل اینا میدادن میخوردم هر موقع هم تموم میشد اس ...

بابا طرف ۵۰ سالش میومد ، ۳۹ مگه چند حالا با ۳ ماه چیزی نمیشه، تو ۳ ماه دیر برو حداقل رفتی تخمک کشی کرد تخمک با کیفیت داشته باشی جنینات خوب باشن کارت سریع پیش بره از فردا شروع کن اصلا سه ماه نشد دو ماه خیلی تاثیر داره تا خود تخمک کشی هم فقط ماهی و گوشت مرغ و تخم مرغ و هرچی غذای مقوی بخورین

هیچی دیگه ...