2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 33 پست
چشمت سلامت مهربون مرسییی😘سبزواربخدا اینقدرکه نگاه کردم چشام دردگرفته..ولی نیس تا ۱۰..۱۱ام ..اتوبوس ...

عه هم استانی هستی که😍

هروقت برین ترمینال اتوبوس هست به سمت مشهد

با سواری و اسنپ هم میتونین بیاین کلا یکی دو ساعت راهه😃

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینا حرفه دوماه قبل یهو شناسنامه رو برداشتم و چادر رو صبح به شوهرم گفتم بریم ؟ گفت کجا گفتم مشهد یهو ...

باچی رفتین؟

هتل و..که هست..خودمون که وسیله نداریم .موتورهس بخداامروزصبح به شوهرم گفتم بیا باموتوربریم گف گواهینامه ندارم نمیشه و..فقط دوستدارم جورشه با یه وسیله ای برسونم خودمو حرم ..حالا هرجا بمونیم فرق نداره..فقط دلم خیلییی حرم امام رضارو میخاد😭

بیزحمت ماروهم دعاکن بلکه قسمت بشه وبیایم زیارت..وبرای عزیزم که نتیجه امتحانش عالی باشه

انشاالله چشم عزیزم💕

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

باچی رفتین؟هتل و..که هست..خودمون که وسیله نداریم .موتورهس بخداامروزصبح به شوهرم گفتم بیا باموتوربریم ...

جآن دلم

با ماشین خودمون رفتیم

ببین بخواد و بطلبه و بری وسیله جور میشه شک نکن

انشالله میری

چشمت سلامت مهربون مرسییی😘سبزواربخدا اینقدرکه نگاه کردم چشام دردگرفته..ولی نیس تا ۱۰..۱۱ام ..اتوبوس ...

وااااا از سبزوار مگه چقدر راهه برو با ماشین های شاهرود برو یا نیشابور همچین گفتی فکر کردم از جنوب یا غرب داری میریاااا خوبه مشهد وردلتونه والا سبزوار دانشجو لودو با سمند هرروز میرفتیم میومدیم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
عزیزمم😍من باماشین حالم بدمیشه 😢

الهی بگردم🤕

انشاالله جور میشه میاین

اومدین در خونمون به روتون بازه تشریف بیارید در خدمت باشیم😘

وااااا از سبزوار مگه چقدر راهه برو با ماشین های شاهرود برو یا نیشابور همچین گفتی فکر کردم از جنوب یا ...

بله عزیزم ۵..۶ساعت راه نیس ولی خوب قطارباشه بهتره..ماشین حالم بدمیشه نمیتونم واقعا.