2777
2789
عنوان

مشهدیا

116 بازدید | 33 پست

شما هرچندوقت یک بارمیرین حرم امام رضاع؟

خیلییییی دلتنگ حرمم 🥲

چمدونمونوبستیم فکرکردیم راحت میتونیم بلیط مشهدبگیریم ولی تا ۱۰..۱۱ام همه جا پر..پیدانکردیم 😭

شوهرم مرخصی اومدکه بریم مشهدزیارت ولی جورنمیشه..اونموقع که بلیط هس باز شوهرم میره سرکارش😓امروزخیلی گریه کردم ..خیلی دلم گرفت چرا نشد..خوشبحال کساییکه مشهدن هروقت دلشون میگیره راحت میرن حرم

من هرروز میرم🫠

هتل پیدا نمیکنی یا بلیت؟

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خوشبحالت..توروخدا رفتی حرم برای منم دعاکن فداتشم 🥲بلیط گیرنمیادمتاسفانه

چشم فداتشم ایشالا خودت میای💕

کدوم شهری؟

سایت علی بابا و اینا رو بیین

با اتوبوس بیاین همه روزه هست

💍❤️#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔

اینا حرفه

دوماه قبل یهو شناسنامه رو برداشتم و چادر رو

صبح به شوهرم گفتم بریم ؟ گفت کجا گفتم مشهد

یهو راه افتادیم شب رسیدیم نه جا داشتیم و نه رزرو

گفتم امام رضا جون داریممیاییممهمون خودت جا با تو

توی یک چهار راه یکی مارو برد هتلی

نگم هتل بهشت بود بهشت

تمیز و شیک

چهار شب موندیم برگشتیم

چشم فداتشم ایشالا خودت میای💕کدوم شهری؟سایت علی بابا و اینا رو بیینبا اتوبوس بیاین همه روزه هست

چشمت سلامت مهربون مرسییی😘

سبزوار

بخدا اینقدرکه نگاه کردم چشام دردگرفته..ولی نیس تا ۱۰..۱۱ام ..اتوبوس من حالم بدمیشه