2777
2789
عنوان

شیاف سیکلوژست

4354 بازدید | 33 پست

بچه ها کسی بوده دکتر بهش گفته باشه روزی دوتا شیاف سیکلوژست مصرف کنه خودش خودسرانه روزی یکیش کرده باشه ؟اخه من هم امپول پرولوتن میزنم هم‌روزی سه تا قرص ایزوپرین میخورم  از دیروز خودم روزی ی دونه شیاف مصرف میکنم ....الان ک شیافمو روزی ی دونش کردم خطرناکه یعنی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلت برای اینکه یکی کردی چی بود؟

گفتم لک ک ندارم استراحتم میکنم خیلی داروها هورمونی استفاده میکنم الان شیاف روزی دوتا میشه ۸۰۰...امپولم ک هفته ای ی دونه میزنم قرصم ک روزی سه تا میخورم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

مشکل لکه بینی نداری؟تا حالا چندعدد شیاف زدی؟من سی تاشو روزی دوتا میزدم واقعا خسته کننده بود.ولی تموم شد بازم که گرفتم زوزی یه دونه استفاده کردم دیگه دکترم گفت مشکلی نداره اگه لکه بینی نداری همون روزی یه دونه بزن

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
نکن دیگه

من خونم ابادان الان تهرانم خونه مامانم استراحت مطلقم شیافم تو تهران پیدا نمیشه شوهرم چهار بسته چهاربسته میگیره از ابادان واسم میفرسته سریعم تموم میشه خیلیم داروها هورمونی مصرف میکنم میگن واس جنین پسر ضرر انقد دارو هورمونی

قرص ایزوپرین واسه چی خوبه عزیزم؟

رحمو سفت میکنه واسه جلوگیری از سقط

من خونم ابادان الان تهرانم خونه مامانم استراحت مطلقم شیافم تو تهران پیدا نمیشه شوهرم چهار بسته چهارب ...

قبلا سابقه سقط داشتین بهتون از این دارو هامیدن؟بمنم اسپرین و شیاف و یتامینd3و قرصflexanبا لوتروکسین براتیروییدم میخورم .خیلی سخته هرروز قرص بخوری و شیاف بزنی

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
مشکل لکه بینی نداری؟تا حالا چندعدد شیاف زدی؟من سی تاشو روزی دوتا میزدم واقعا خسته کننده بود.ولی تموم ...

هشت هفته لک داشتم با ۱۱هفته خداروشکر زود قطع شد الانم ۱۷هفتم تا دو روز پیش روزی دوتا استفاده میکردم خودم خودسرانه یکیش کردم تا پنجشنبه برم دکتر بگم ..واقعا ادم کلافه میشه راحتم پیدا نمیشه شیاف ک

من خونم ابادان الان تهرانم خونه مامانم استراحت مطلقم شیافم تو تهران پیدا نمیشه شوهرم چهار بسته چهارب ...

ضررشو والا من نشنیدم تا بحال.اگه ب دکتر اعتماد نداری عوضش کن

شیافو چزور تهران پیدا نمیکنی 

ی تایپیک بزن ادرس داروخوته نزدیک خانه مادرت بهت بدن

بعدم طبیعی باردار شدی ؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قبلا سابقه سقط داشتین بهتون از این دارو هامیدن؟بمنم اسپرین و شیاف و یتامینd3و قرصflexanبا لوتروکسین ...

ن نه سابقه سقط داشتم ن چیزی بارداری اولمم هست ۱۲هفته سونو ان تی رفتم طول سرویکسم ۲۴ بود بعد واژینال رفتم شد ۳۲ دکترم استراحت داده بیشتر این امپولو قرصام واس جلوگیری از زایمان زودرس ..اره منم قرص تیروییدم میخورم

هشت هفته لک داشتم با ۱۱هفته خداروشکر زود قطع شد الانم ۱۷هفتم تا دو روز پیش روزی دوتا استفاده میکردم ...

من روزی دوتا میزدم هر روز شلوارمو دوبار عوض میکردم چرب بودم اعصابم خیلی داغون میشد ولی الان روزی یه دونه میزنم خوبه

ضررشو والا من نشنیدم تا بحال.اگه ب دکتر اعتماد نداری عوضش کن شیافو چزور تهران پیدا نمیکنی  ی ...

تو تهران هرجا میریم یه دونه دوتا میدن ب درد نمیخوره ک ....ن دکترم خوبه جراح و متخصص حالا پنجشنبه برم پیشش بگم ک ضرر نداره این همه داروها هورمونی